Drozvenn Hectopat Katılım 21 Ağustos 2021 Mesajlar 629 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Kasım 2022 #1 iPhone X telefona sahibim. iOS 16 sürümündeyim ancak modele en uygun olan iOS 14'e geçmek istiyorum nasıl yapabilirim?
iPhone X telefona sahibim. iOS 16 sürümündeyim ancak modele en uygun olan iOS 14'e geçmek istiyorum nasıl yapabilirim?
Teru Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Kıdemli Üye Sosyal Bekçisi Çözüme Giden Yol Tecrübeli Moderatör Katılım 1 Mayıs 2022 Mesajlar 13.922 Makaleler 15 Çözümler 462 Yer Türkiye Cumhuriyeti 28 Kasım 2022 #2 Jailbreak harici bir yol olduğunu sanmıyorum. Artı 0 Eksi
KS KS Drozvenn Hectopat Katılım 21 Ağustos 2021 Mesajlar 629 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Kasım 2022 #3 Teru dedi: Jailbreak harici bir yol olduğunu sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Jailbreak derken hocam Artı 0 Eksi
Teru dedi: Jailbreak harici bir yol olduğunu sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Jailbreak derken hocam
Kainny Hectopat Katılım 16 Mart 2020 Mesajlar 953 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek gabenin öz oğlu 28 Kasım 2022 #4 Drozvenn dedi: Jailbreak derken hocam Genişletmek için tıkla... Telefonun köküne erişme işlemi. Ama bildiğim kadarıyla jailbreak ile de yapamazsınız. iOS 16'dan 14'e düşürmek için eğer zamanında shsh blob'u aldıysanız onları kullanarak dönebilirsiniz. Almadıysanız maalesef o sürümde kalacaksınız. Artı 0 Eksi
Drozvenn dedi: Jailbreak derken hocam Genişletmek için tıkla... Telefonun köküne erişme işlemi. Ama bildiğim kadarıyla jailbreak ile de yapamazsınız. iOS 16'dan 14'e düşürmek için eğer zamanında shsh blob'u aldıysanız onları kullanarak dönebilirsiniz. Almadıysanız maalesef o sürümde kalacaksınız.