ıvar_0 Hectopat Katılım 14 Kasım 2020 Mesajlar 181 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2022 #1 Telefonum klozete düştü düştüğü gibi hemen aldım şu an pirince yatırdım başka ne yapmalıyım bilmiyorum.
Telefonum klozete düştü düştüğü gibi hemen aldım şu an pirince yatırdım başka ne yapmalıyım bilmiyorum.
Hypno Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Nisan 2018 Mesajlar 1.405 Makaleler 1 Çözümler 24 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2022 #21 ıvar_0 dedi: Sordum ve daha önce açılmış peki bunu nasıl düzeltebilirim? Genişletmek için tıkla... Bu konuda maalesef bilgili değilim. İçini açan telefoncu veya servis kaliteliyse muhtemelen dikkat edilmiştir diye düşünüyorum. Pirince yatırma kısmı bitince denediğinizde açılmıyorsa servise götürmeniz dışında bir şey gelmiyor aklıma. Artı 0 Eksi
ıvar_0 dedi: Sordum ve daha önce açılmış peki bunu nasıl düzeltebilirim? Genişletmek için tıkla... Bu konuda maalesef bilgili değilim. İçini açan telefoncu veya servis kaliteliyse muhtemelen dikkat edilmiştir diye düşünüyorum. Pirince yatırma kısmı bitince denediğinizde açılmıyorsa servise götürmeniz dışında bir şey gelmiyor aklıma.
Ahmet Akbulut Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Nisan 2015 Mesajlar 1.118 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 3 Şubat 2022 #22 ıvar_0 dedi: Kırmızı derken nasıl tam anlamadım. Genişletmek için tıkla... Sıvı hasarını belirten bir işaret bir indikatör var SIM yuvasında o kırmızı olursa, sıvı hasarı almış oluyor cihaz. Artı 0 Eksi
ıvar_0 dedi: Kırmızı derken nasıl tam anlamadım. Genişletmek için tıkla... Sıvı hasarını belirten bir işaret bir indikatör var SIM yuvasında o kırmızı olursa, sıvı hasarı almış oluyor cihaz.