iPhone X veya iPhone 8 Plus almak mantıklı mı?

LastThe

Hectopat
Daha fazla  
Selamlar, 10.000 tlye yakın bütçem var. iPhone X veya iPhone 8 Plus almayı düşünüyorum.

Bu devirde almak mantıklı mı? Hangisini almamı önerirsiniz? Ömür kaç sene daha gider?

İkisi de güzel telefonlar fakat artık eskidiler. Üzerine 5-6 bin TL daha koyabilirseniz sıfır Samsung Galaxy A54 alabilirsiniz. Veya o kadar çıkamam diyorsanız 13-14 bin TL'ye Samsung Galaxy A35 alabilirsiniz.

İkisi de güzel telefonlar fakat artık eskidiler. Üzerine 5-6 bin TL daha koyabilirseniz sıfır Samsung Galaxy A54 alabilirsiniz. Veya o kadar çıkamam diyorsanız 13-14 bin TL'ye Samsung Galaxy A35 alabilirsiniz.

Hocam maalesef Android kullanmak istemiyorum, özel bir sebepten. Samsung'un en kralını kullandım ama güvenliği 0.

Hocam maalesef Android kullanmak istemiyorum, özel bir sebepten. Samsung'un en kralını kullandım ama güvenliği 0.

Android kullanmak istemiyorsan, bu fiyatlarda iPhone X veya 8 Plus'tan başka iPhone alternatifi yok gibi. Ama söylemeden geçmeyim, bu cihazlar artık eski cihazlar. 3-4 yıl götürebilirlerse şükretmelisin. Ama yine de "alayım, 1-2 yıl sonra değiştiririm" dersen alınabilir. Yalnız, bizzat kullanmış biri olarak söylüyorum, iPhone X gerçekten çok ısınan bir cihaz. O modelde bu durum kronikti. iPhone X alacaksan bunu göz önünde bulundurarak al derim. Onun dışında 8 Plus'la neredeyse hiçbir farkları yok. İşlemci, RAM vs. aynı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı