iPhone X vs Galaxy Note 8 vs A33

Demir selim

Centipat
Daha fazla  
3'ünden hangisi daha iyi olur kaç yıl dayanır? X hediye gelecek bunu da belirteyim.
(X daha bir içime sindi)

Çok rahat X. A33 1 seneye kasmaya başlar note 8 hala one ui 1 kullanıyor.X bozulmazsa minimum 2 3 sene daha gider.İphone 6s günümüzde hala kullanılıyor neredeyse son ios sürümünde ancak s5 bir kaç senedir kullanılmaz halde.(örnek)

Hediye gelecekse sormaya bile gerek yok net X.

A33 fiyatını şu an asla hak etmeyen bir model. 9 binlere dayanmış, eğer bu bütçede bir telefon bakılacaksa M52, A52S veya daha çok çıkabilecekseniz S20 FE'ye bakılabilir.

@LiLPatatoo A33 1 seneye eskiyecek bir model değil. Aralarında en uzun ömürlüsü o.

Uzun ömürden çok kullanabilirlikte önemli. A33'ü test ettim ve açıkçası X e göre aşırı kalitesiz bir model.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uzun ömürden çok kullanabilirlikte önemli. A33'ü test ettim ve açıkçası X e göre aşırı kalitesiz bir model.
Haklısınız, dediğim gibi fiyatını haketmiyor. Eğer iPhone X modeline verilebilecek bir bütçe varsa S20 FE gibi modellere bakılmalı fakat hediye olarak gelecekmiş.

X aralarında en iyisi. A33'ün 1 yıl sonra kasacağı sözlerini de dikkate almayın.

Performans olarak X, A33'den iyidir değil mi? Hocam bir de galiba bu A33, A72'lerden de iyiymiş anlamadım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…