W wwlalala Femtopat Katılım 11 Ocak 2023 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Kadın 11 Ocak 2023 #21 en3s19 dedi: Maalesef yan sanayi ekran ve batarya kullanılabiliyor telefonlarda, ikinci el alma şansınız varsa çok daha iyi olurdu. Genişletmek için tıkla... Taksitli bir şekilde başka öneriniz var mı?
en3s19 dedi: Maalesef yan sanayi ekran ve batarya kullanılabiliyor telefonlarda, ikinci el alma şansınız varsa çok daha iyi olurdu. Genişletmek için tıkla... Taksitli bir şekilde başka öneriniz var mı?
E en3s19 Hectopat Katılım 18 Mayıs 2022 Mesajlar 4.280 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ocak 2023 #22 wwlalala dedi: Taksitli bir şekilde başka öneriniz var mı? Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum hocam, iPhone olması zorunlu mu? 11 modelinde karar kıldınız mı?
wwlalala dedi: Taksitli bir şekilde başka öneriniz var mı? Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum hocam, iPhone olması zorunlu mu? 11 modelinde karar kıldınız mı?
W wwlalala Femtopat Katılım 11 Ocak 2023 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Kadın 11 Ocak 2023 #23 en3s19 dedi: Bilmiyorum hocam, iPhone olması zorunlu mu? 11 modelinde karar kıldınız mı? Genişletmek için tıkla... Yani kaç aydır iPhone 11 istiyordum fiyat açısından iPhone X mi alsam dedim bir an ama taksit olmadan alamam ki.
en3s19 dedi: Bilmiyorum hocam, iPhone olması zorunlu mu? 11 modelinde karar kıldınız mı? Genişletmek için tıkla... Yani kaç aydır iPhone 11 istiyordum fiyat açısından iPhone X mi alsam dedim bir an ama taksit olmadan alamam ki.
E Erenk1905 Decapat Katılım 3 Kasım 2022 Mesajlar 7.909 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ocak 2023 #24 wwlalala dedi: Arkadaşlar kısıtlı bir bütçem var telefon değiştireceğim ve iphonea geçmek istiyorum. iPhone 11 mi yoksa X mi? Ya da sizin önerebileceğiniz başka bir şey var mı? Genişletmek için tıkla... iPhone 11 almanı tavsiye ederim.
wwlalala dedi: Arkadaşlar kısıtlı bir bütçem var telefon değiştireceğim ve iphonea geçmek istiyorum. iPhone 11 mi yoksa X mi? Ya da sizin önerebileceğiniz başka bir şey var mı? Genişletmek için tıkla... iPhone 11 almanı tavsiye ederim.