W wwlalala Femtopat Katılım 11 Ocak 2023 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Kadın 11 Ocak 2023 #21 en3s19 dedi: Maalesef yan sanayi ekran ve batarya kullanılabiliyor telefonlarda, ikinci el alma şansınız varsa çok daha iyi olurdu. Genişletmek için tıkla... Taksitli bir şekilde başka öneriniz var mı?
en3s19 dedi: Maalesef yan sanayi ekran ve batarya kullanılabiliyor telefonlarda, ikinci el alma şansınız varsa çok daha iyi olurdu. Genişletmek için tıkla... Taksitli bir şekilde başka öneriniz var mı?
en3s19 Hectopat Katılım 18 Mayıs 2022 Mesajlar 4.305 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ocak 2023 #22 wwlalala dedi: Taksitli bir şekilde başka öneriniz var mı? Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum hocam, iPhone olması zorunlu mu? 11 modelinde karar kıldınız mı?
wwlalala dedi: Taksitli bir şekilde başka öneriniz var mı? Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum hocam, iPhone olması zorunlu mu? 11 modelinde karar kıldınız mı?
W wwlalala Femtopat Katılım 11 Ocak 2023 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Kadın 11 Ocak 2023 #23 en3s19 dedi: Bilmiyorum hocam, iPhone olması zorunlu mu? 11 modelinde karar kıldınız mı? Genişletmek için tıkla... Yani kaç aydır iPhone 11 istiyordum fiyat açısından iPhone X mi alsam dedim bir an ama taksit olmadan alamam ki.
en3s19 dedi: Bilmiyorum hocam, iPhone olması zorunlu mu? 11 modelinde karar kıldınız mı? Genişletmek için tıkla... Yani kaç aydır iPhone 11 istiyordum fiyat açısından iPhone X mi alsam dedim bir an ama taksit olmadan alamam ki.
E Erenk1905 Decapat Katılım 3 Kasım 2022 Mesajlar 7.909 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ocak 2023 #24 wwlalala dedi: Arkadaşlar kısıtlı bir bütçem var telefon değiştireceğim ve iphonea geçmek istiyorum. iPhone 11 mi yoksa X mi? Ya da sizin önerebileceğiniz başka bir şey var mı? Genişletmek için tıkla... iPhone 11 almanı tavsiye ederim.
wwlalala dedi: Arkadaşlar kısıtlı bir bütçem var telefon değiştireceğim ve iphonea geçmek istiyorum. iPhone 11 mi yoksa X mi? Ya da sizin önerebileceğiniz başka bir şey var mı? Genişletmek için tıkla... iPhone 11 almanı tavsiye ederim.