5 aydır 8 kullanan biri olarak ve hem plus hem X modelini de eline almış birisi olarak ben olsam X alırdım. 8 plus aşırı büyük benim fikrimce hiç kullanışlı değil ne cebe sığıyor ne başka bir yere. Gollumun taşıdığı yüzük gibi taşıyorsun elinde, efendimiz kıymetlimiz nidalarıyla. Hoş ben sırf boyutundan 8 aldım orası ayrı bir olay herkese göre değişebilcek bir şey, benim için boyut ve cebe sığması çok önemli.
Teknosa'dan baktım kapalı kutu olduğu için açmadılar iPhone X 8 Plus'a göre baya küçük görünüyor. Tercihim 8 Plus olarak değiştirdim unutmazsam cihazı alınca deneyimlerimi paylaşacağım.
Tabiki x kısaca yeni tasarım herşeye yetiyor artık çerçevesiz tasarıma geçti tüm cihazlar iphone da devam edecek bu durumla 8 Plus tasarım geride kaldı x alın keyfinize bakın derim.
İyi günler 3-4 aydır iPhone 8 plus kullanıyorum, herhangi bir sorun çıkartmadı çıkartacağını da düşünmüyorum zaten. Ekran boyutu+özellikleri için aldım ve gayet kullanışlı ürün. Cebine sığmaz diye X al diyenlere gülüyorum. 8 plus ve X arasında 200 dolar fark var sadece, bulunduğun şehirdeki Teknosa,MediaMarkt gibi yerlere gidip kendi elinle bakman senin için daha iyi olur yorumlardan.
İyi günler 3-4 aydır iPhone 8 plus kullanıyorum, herhangi bir sorun çıkartmadı çıkartacağını da düşünmüyorum zaten. Ekran boyutu+özellikleri için aldım ve gayet kullanışlı ürün. Cebine sığmaz diye X al diyenlere gülüyorum. 8 plus ve X arasında 200 dolar fark var sadece, bulunduğun şehirdeki Teknosa,MediaMarkt gibi yerlere gidip kendi elinle bakman senin için daha iyi olur yorumlardan.