iPhone X vs iPhone 8 Plus

8 Plus Kırmızı modelini öneriyorum bende kullanıyorum şeffaf kılıf ile inanılmaz duruyor dikkat çekiyor. X benim görüşümce tam bir çöp.

5 aydır 8 kullanan biri olarak ve hem plus hem X modelini de eline almış birisi olarak ben olsam X alırdım. 8 plus aşırı büyük benim fikrimce hiç kullanışlı değil ne cebe sığıyor ne başka bir yere. Gollumun taşıdığı yüzük gibi taşıyorsun elinde, efendimiz kıymetlimiz nidalarıyla. Hoş ben sırf boyutundan 8 aldım orası ayrı bir olay herkese göre değişebilcek bir şey, benim için boyut ve cebe sığması çok önemli.

Teknosa'dan baktım kapalı kutu olduğu için açmadılar iPhone X 8 Plus'a göre baya küçük görünüyor. Tercihim 8 Plus olarak değiştirdim unutmazsam cihazı alınca deneyimlerimi paylaşacağım.

Bende 7Plus almaya gidiyorum birazdan sanada banada hayırlı olsun kubilay kardeşim

Ben aldım telefonu gayet memnunum tek sıkıntısı tek elle kullanmak zor geliyor alışması biraz zor olacak benim için onun dışında etkileyici.

Tabiki x kısaca yeni tasarım herşeye yetiyor artık çerçevesiz tasarıma geçti tüm cihazlar iphone da devam edecek bu durumla 8 Plus tasarım geride kaldı x alın keyfinize bakın derim.

İyi günler 3-4 aydır iPhone 8 plus kullanıyorum, herhangi bir sorun çıkartmadı çıkartacağını da düşünmüyorum zaten. Ekran boyutu+özellikleri için aldım ve gayet kullanışlı ürün. Cebine sığmaz diye X al diyenlere gülüyorum. 8 plus ve X arasında 200 dolar fark var sadece, bulunduğun şehirdeki Teknosa,MediaMarkt gibi yerlere gidip kendi elinle bakman senin için daha iyi olur yorumlardan.

8 Plus kullanıyorum, merak ettiklerini sorabilirsin.

Kapalı kutu açmıyor hiçbir yer kararım X yönüne değişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…