iPhone X vs. iPhone 8 Plus

BnimDr22

Decapat
Arkadaşlar merhaba bundan bir önceki konum olan P20 Pro vs. iPhone 8 Plus tarafında iOS bir cihaz almaya karar verdiğimden dolayı bu 2 iOS cihaz arasında kaldım. Bu 2 cihazdan 1'ini kullanan arkadaşlar avantajlarını belirtebilir mi ve hangi cihazın daha alınabilecek ve fiyatını hak ettiği hakkında bilgi verebilir misiniz lütfen?

Son düzenleyen: Moderatör:
iPhone 8 Plus almak daha mantıklı. Zaten ikisinin arasında çok küçük farklar var. 2000 TL kar edip yine yüksek performanslı bir telefon alabilirsiniz

Ben X diyorum. 8 Plus kullanıyorum, kardeşim X kullanıyor. Telefonu elime aldığım anda daha üst düzey bir telefon kullanıyormuşum hissi veriyor. Fakat bu fiyatlara da değmez. Yakın zamanda yeni modeller çıkınca fiyatlar çok uygunlaşırsa almanızı öneririm. Fakat uygunlaşmazsa 8 Plus alın.

Arkadaşlar öncelikle cevaplarınız için teşekkür ediyorum sizce eylül ayında alınabilecek seviyede bir indirim uygulanırmı acaba ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…