iPhone X vs Redmi Note 12 Pro

quadpex

Hectopat
Merhaba arkadaşlar. Yaklaşık 5 yıldır kullandığım Xiaomi Redmi Note 9'um ömrünü tüketti ve yeni bir telefona geçme vaktim geldi. Burada önümde 2 seçenek var; ya bildiğim yoldan devam edip Xiaomi Redmi Note 12 Pro'ya geçeceğim ya da iPhone X/11 düşüneceğim. Redmi Note 9'u bırakma sebebim bir süre sonra çok kasması ve donmaya başlaması Note 12 Pro da böyle bir şey yaşar mıyım? Ve sizce hangisi daha mantıklı?

iPhone X fosil oldu artık 11'in ise biraz daha var onların dışında 11 parasına S21FE gibi cihazlar olabilir.

İkisi de alınmaz. Sıfır A34 alın.
samsung serisine bulaşmak istemiyorum,5 yıl xiaomi kullandım ve alıştığım arayüzden devam etmeyi düşünüyorum

iPhone X fosil oldu artık 11'in ise biraz daha var onların dışında 11 parasına S21FE gibi cihazlar olabilir.
11 bütçem olmadığını biraz geçte olsa farkettim piyasası biraz hızlı yükselmiş

samsung serisine bulaşmak istemiyorum,5 yıl xiaomi kullandım ve alıştığım arayüzden devam etmeyi düşünüyorum

11 bütçem olmadığını biraz geçte olsa farkettim piyasası biraz hızlı yükselmiş
Samsung arayüzü, Xiaomi'den 100 kat felan daha iyi. Redmi'nin note 12 ve 13 serileri çöp maalesef.

Evet note 12 proda da belli bir süre sonra aynı sorunları yaşayacaksınız. O fiyat bandında daha mantıklı seçenekler var ben ikisini de almam.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı