iPhone X vs Redmi Note 12 Pro

Note 12 prodan uzak durunuz kendisi note 10 serisinin süslenmiş halidir. O paralara xsmax var hala canavar gibi calısıyor kendimde kullandım babama verdim şuan kendisi kullanıyor 1-1.5 sene daha güncelleme alır. Onun dısında 2 sene kafadan rahat kullanırsın. Ekranı iyidir bir tek pilde sorun yaşarsın.

belli bir süreden kastınız ne kadar acaba
Net bir süre veremem. Sonuçta işlemcisi güçlü bir işlemci değil. Çok uzun bir ömür beklentisine girmeyin sadece. Diğer alacağınız telefonlarda da girmeyin. O yüzden mümkün olduğunca alabildiğim en güçlü cihazı almaya çalışırdım bu fiyat bandında ve o telefon bu değil :)

Net bir süre veremem. Sonuçta işlemcisi güçlü bir işlemci değil. Çok uzun bir ömür beklentisine girmeyin sadece. Diğer alacağınız telefonlarda da girmeyin. O yüzden mümkün olduğunca alabildiğim en güçlü cihazı almaya çalışırdım bu fiyat bandında ve o telefon bu değil :)
telefonun inceleme videolarında telefon çok hoşuma gitti üstüne üstlük 108mp kamerası da gözüme cazip geldi telefondan çok anlamam fakat note 9'da araştırarak almıştım 5 yıldır üzmedi beni son zamanlarda donma kasmaları başladı bende ömrünün dolduğunu düşündüm

Sabit bir bütçem yok fakat 9 ila 12 bin arası

düzenleme: iphone 11 fiyatı biraz fazlaymış konuya iphone x vs redmi note 12 pro olarak bakalım.
Samsung Galaxy A34 veya Poco F4 öneririm.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı