belli bir süreden kastınız ne kadar acabaEvet note 12 proda da belli bir süre sonra aynı sorunları yaşayacaksınız. O fiyat bandında daha mantıklı seçenekler var ben ikisini de almam.
belli bir süreden kastınız ne kadar acabaEvet note 12 proda da belli bir süre sonra aynı sorunları yaşayacaksınız. O fiyat bandında daha mantıklı seçenekler var ben ikisini de almam.
Net bir süre veremem. Sonuçta işlemcisi güçlü bir işlemci değil. Çok uzun bir ömür beklentisine girmeyin sadece. Diğer alacağınız telefonlarda da girmeyin. O yüzden mümkün olduğunca alabildiğim en güçlü cihazı almaya çalışırdım bu fiyat bandında ve o telefon bu değilbelli bir süreden kastınız ne kadar acaba
telefonun inceleme videolarında telefon çok hoşuma gitti üstüne üstlük 108mp kamerası da gözüme cazip geldi telefondan çok anlamam fakat note 9'da araştırarak almıştım 5 yıldır üzmedi beni son zamanlarda donma kasmaları başladı bende ömrünün dolduğunu düşündümNet bir süre veremem. Sonuçta işlemcisi güçlü bir işlemci değil. Çok uzun bir ömür beklentisine girmeyin sadece. Diğer alacağınız telefonlarda da girmeyin. O yüzden mümkün olduğunca alabildiğim en güçlü cihazı almaya çalışırdım bu fiyat bandında ve o telefon bu değil![]()
Note 10 Pro'nun aynısı o, bilgin olsun.5G değil de düz Note 12 Pro düşünüyorum.
Samsung Galaxy A34 veya Poco F4 öneririm.Sabit bir bütçem yok fakat 9 ila 12 bin arası
düzenleme: iphone 11 fiyatı biraz fazlaymış konuya iphone x vs redmi note 12 pro olarak bakalım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.