1 16986 Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 11 Nisan 2014 Mesajlar 5.781 Makaleler 7 Çözümler 52 5 Nisan 2020 #11 @sipsak Apple, X harfini "10" olarak kullandıklarını açıklamış: Apple has always pronounced 'X' as 'ten' — so get ready for the iPhone X There's one big question ahead of Apple's big iPhone reveal. www.businessinsider.com
@sipsak Apple, X harfini "10" olarak kullandıklarını açıklamış: Apple has always pronounced 'X' as 'ten' — so get ready for the iPhone X There's one big question ahead of Apple's big iPhone reveal. www.businessinsider.com
sipsak Megapat Katılım 20 Şubat 2017 Mesajlar 218 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Profil Kapağı 1521828150 5 Nisan 2020 #12 16986 dedi: @sipsak Apple, X harfini "10" olarak kullandıklarını açıklamış: Apple has always pronounced 'X' as 'ten' — so get ready for the iPhone X There's one big question ahead of Apple's big iPhone reveal. www.businessinsider.com Genişletmek için tıkla... Tim Cook'un bir konuşmasında iPhone Ten yerine iPhone X diye bahsettiğini duymuştum. 10 anlamında kullandıklarını bilmiyordum, şimdi senden öğrendim. Teşekkürler bilgi için.
16986 dedi: @sipsak Apple, X harfini "10" olarak kullandıklarını açıklamış: Apple has always pronounced 'X' as 'ten' — so get ready for the iPhone X There's one big question ahead of Apple's big iPhone reveal. www.businessinsider.com Genişletmek için tıkla... Tim Cook'un bir konuşmasında iPhone Ten yerine iPhone X diye bahsettiğini duymuştum. 10 anlamında kullandıklarını bilmiyordum, şimdi senden öğrendim. Teşekkürler bilgi için.