Cihazım sürekli 1 diş arada 2 diş taş çatlasa 3 diş çekiyor. Aynı evde babamın telefonunda kontrol ettiğimde onunki Full diş çekiyor. Bunun yüzünden hücreseli kullandığımda internet çok yavaş oluyor. Şu an bile 2 diş çekiyor. Sadece evde değiş okul, iş her yerde oluyor bu. Bir türlü çözemedim çözümü nedir?
iPhone X'ler komple kronik cihazlar bir tanıdığımın da mikrofonu ve hoparlörü bozulmuştu elinizden çıkarmanızı öneririm XR kullanıyorum böyle saçmalıklar yok.
11 Pro Max ile test ettim. Aynı ortamda bulunuyor telefonlar 11 de Full benimki de 2 diş çekiyor. Arada çok nadir de olsa 3 diş çekiyor hiç Full çektiğini görmedim.
iPhone X Wifi Sinyal Flex Filmi - Tamir Seti Hediyeli en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.
iPhone X'ler komple kronik cihazlar bir tanıdığımın da mikrofonu ve hoparlörü bozulmuştu elinizden çıkarmanızı öneririm XR kullanıyorum böyle saçmalıklar yok.
Alakası yok dostum telefon modeliyle böyle şeylerin en fazla Wi-Fi çekim kalitesi farkedebilir diğeri operatörü farkı olabilir.