iPhone X'den geçilecek 11.000 TL android telefon önerisi

Voisxe

Centipat
Telefonum bugün bozuldu, zaten memnun değildim, telefondan pek anlamadığım için ikinci el almak istemiyorum, 4000-5000 TL'ye adam gibi telefon yok sanırım, onun için bütçemi arttırdım bana 4-5 yıl gidecek, oyun ve genel kullanım için kullanacağım, S21 FE düşünüyorum.

En iyi kullanımda bile Android zamanla desteği kestiği için telefon o kadar da iş göremez hale gelebiliyor. Android olarak bir beklentiniz olmasın. Senelerce kullanmak istiyorum diyorsanız IPhone'lara bakmanızı öneririm. Stabilite ve uzun ömürlülük konusunda en iyi Android telefon herhangi bir yeni çıkan iPhone modeliyle karşılaştırılamaz bile.

En iyi kullanımda bile Android zamanla desteği kestiği için telefon o kadar da iş göremez hale gelebiliyor. Android olarak bir beklentiniz olmasın. Senelerce kullanmak istiyorum diyorsanız IPhone'lara bakmanızı öneririm. Stabilite ve uzun ömürlülük konusunda en iyi Android telefon herhangi bir yeni çıkan iPhone modeliyle karşılaştırılamaz bile.
6-7 yıldır Iphone 6s ve Iphone X kullandım, batarya ve kısıtlama nedeniyle Iphone telefon kesinlikle kullanmak istemiyorum, Iphone 13 pro max 1 TB 10.000 tl olmadıkça Iphone almayı düşünmüyorum, Iphone almam için 6000+ watt batarya, 85W+ hızlı sarj gibi özelliklerin olması gerekiyor.

Artık 11.000 TL’ye iPhone 11 bile satın alınamıyor. Samsung Galaxy S21 FE 5G satın aldığınız takdirde 2027 yılına kadar güvenlik güncelleştirmeleri ve Android 15 alacak.

Diğer cep telefonlarının da güncelleme sürelerine bakmak mümkün.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı