iPhone X'e orijinal olmayan ekran takılırsa sorun olur mu?

Yer
İstanbul, Gaziosmanpaşa
Yaklaşık 5 6 ay önce telefonu çok kısa bir yükseklikten dik aşağı düşürmüştüm. Çentiğin sağ tarafında siyah leke oluştu. Ve giderek büyüdü. Ekranın %20'lik bir alanı yok. Ve orijinal ekran değişimine 5.149 TL istiyorlar. Ben o kadar parayı veremeyeceğim için orijinal olmayan ekran taktırsam bir sıkıntı çıkar mı?

Çıkar sonra ekrandan mürekkep falan akar forumda "iPhone X ekranda mor leke" konusu açarsınız.
IPhone'ların tamiri aşırı pahalı bence Android'e geçin. 5149₺'ye iPhone X'den iyi telefon var Android'lerde.

Yer New York yazıyor ama TL birim yazmışsın yakalandın

Sallamıştım. Onu yeri ya

Android kullanmasını bilmiyorum. Hayatım boyunca hep Apple kullandım. Mecbur daha yükseğini alacağım teşekkürler.

Son düzenleme:
Kalitesi bir tık daha düşük olur onun dışında çok sorun olacağını sanmıyorum.

Hocam yeni cihaz alacaksınız sanırım fakat bilgilendirmek için yazmak istedim. Eğer true tone özelliği aktif IPhone'larda truetone destekli a kalite bir ekran takıp true toneu aktaran bir firmaya yaptırırsanız hiçbir sorun yaşamazsınız. Değişim yaptırılacak firmayı iyi seçmek gerekli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…