iPhone X'i şarja takınca dokunmatik kullanılamaz hale geliyor

SempatikPancar

Kilopat
Daha fazla  
iPhone X şarja takınca dokunmatik sapıtıyor ve kullanılamaz hale geliyor 5-10dk boyunca. Sorunu çözümünü bilen yardımcı olursa çok sevinirim.

Kullandığınız şarj kablosu orijinal değilse veya zarar görmüşse böyle bir sorun meydana gelebilir. iPhone 6 cihazımda bu sorunu yaşamıştım.

Kullandığınız şarj kablosu orijinal değilse veya zarar görmüşse böyle bir sorun meydana gelebilir. iPhone 6 cihazımda bu sorunu yaşamıştım.

Herkes şarj kablosu diyor fakat telefonu 1 saat şarja taktıktan sonra oluyor.
Fazla voltaj geliyordur. Hızlı şarjla birlikte mi kullanıyorsunuz?

Hayır standart 5V 1a. Orijinal adaptör değil.

Herkes şarj kablosu diyor fakat telefonu 1 saat şarja taktıktan sonra oluyor.

Hayır standart 5V 1a. Orijinal adaptör değil.
Ucuz şarj aletleri elektromanyetik alan yayar. Elektromanyetik alan dokunmatik ekranla kesiştiğinde dalgalanmalar görülür. Bu alan ise şarj aletinin içerisindeki ucuz bileşenlerden kaynaklanıyor. Şarj aletinizi değiştirin ve sorun büyük ihtimalle düzelecektir.

Benim IPhone 7 Plus'a orijinal hızlı şarj takınca ekran kilitlenince tekrar açmaya çalıştığımda Touch ID dahi bazen çalışmıyor.

Çıkarınca bu sorun ortadan kalkıyor. Telefonunun bataryasının ve senin sağlığın için değiştirmelisin.

Anladım hocam herkes aynı noktada kesişiyor dediklerini yaptıktan sonra bilgi vereceğim mesajlar için teşekkür ederim hepinize.

Anladım hocam herkes aynı noktada kesişiyor dediklerini yaptıktan sonra bilgi vereceğim mesajlar için teşekkür ederim hepinize.
Bu arada kablo kaynaklı da olabilir. Benim eski telefonumda bunu yapıyordu. Kablo sanırsam elektrik kaçırıyordu bir yerden. Zaten ekranlar parmağımızdaki elektrik ile çalışıyordu sanırsam hocam zaten telefonuz baya güzel bir telefon dikkat edin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…