iPhone XR 11 ve iPad için hızlı şarj aleti ve kablosu önerisi

burakdrs

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Serbest Mesleque
Şöyle güzel hızlı şarj eden (XR ve iPad kullanıyorum) adaptör ve kablo lazım fiyatı 300 olursa maksimum iyi olur.
Bayram harçlıklarını buraya basacağız gibi duruyor. Dışarı çıkarken 40dk prizde duruyor dolmuyor hiç.(orijinal dandik 5'lik adaptör var.)

Son düzenleyen: Moderatör:
Apple'ın orijinal 20W adaptörünü tavsiye şiddetle tavsiye ederim.

@tatarrmert
hocam bunu alınca kabloya para kalmıyor
şöyle farklı kaliteli markalardan bişeyler önerirseniz sevinirim apple bi tık abartılı fiyata satıyor aksesuarları
Adaptör olarak Spigen'in 27W olan bir de kablo önerirseniz çok mük olur.
şu kablo ile şu adaptörü alayım diyorum sizce nasıl

Son düzenleme:
Alacağınız kablonun MFI sertifikası olsun. Spigeni kendim kullanmıştım bence normalden büyük duruyor. 20 Watt daha güzel cihazlar alabilirsiniz.

Alacağınız kablonun MFI sertifikası olsun. Spigeni kendim kullanmıştım bence normalden büyük duruyor. 20 Watt daha güzel cihazlar alabilirsiniz.
bu adaptör diğer sitelere göre daha ucuz amazon diye mi acaba adaptör için bunu alıp kabloyu da sizin attığınız 80 lira olanı alsam uygun mu

bu adaptör diğer sitelere göre daha ucuz amazon diye mi acaba adaptör için bunu alıp kabloyu da sizin attığınız 80 lira olanı alsam uygun mu
Hocam amazon satıyor zaten içiniz rahat olsun. Yorumlarda Iphone 11 kullanan kişilerde rahat olduğunu söylemiş. Ben de ablama almayı düşünüyorum bence alınabilir. Kablo olarak fiyatı uygun MFI sertifikası Type-C kablo alabilirsiniz. Ben gezerken görmüştüm.

alttaki fotolar dışında açıklamada kaç watt desteklediği yazmıyor
mfi destekli hızlı şarj kablosu bakıyom daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…