iPhone XR 11 ve iPad için hızlı şarj aleti ve kablosu önerisi

tam 125 lira bütçe kaldı peder üstüne eklemiyor hic,mcdodonun mfi olmayan kablosu var 2 metreye yakın hızlı şarj destekleyen onu alsam uyum sorunu yaşar mıyım hemen
Mesajımda yanlışlıkla type-c to type-c tavsiye etmişim şu kabloyu kullanıyorum ben.

Fiyatı baya bir artmış ondan bunu tavsiye etmiyorum. Eğer benim attığım adaptörü alacaksanız, kutudan çıkan kablo işinizi görecektir zaten.

senin attığın spigeni alacağım,kutudan çıkan kablo yok bende elimde olan da usb girişli dediğini doğru anladıysam (telefonun kendi kablosundan bahsediyorsun sanırım)
şu an elimdeki parayla max bunu alabiliyorum

Kutudan çıkan kablo type-c to lightning. Ancak sizde yoksa o zaman idarelik bir şey alın, bu konuda TTEC'i tek geçerim.

Hocam illa 2 metre olacak diyorsanız alabilirsiniz fakat Ankeri tercih etmek daha mantıklı. Hem de marka olarak daha kaliteli.

Hocam illa 2 metre olacak diyorsanız alabilirsiniz fakat Ankeri tercih etmek daha mantıklı. Hem de marka olarak daha kaliteli.
evet anker kablosu var mfi fakat usb-a girişli
hocam benim xr 2018 ameriganyadan gelme type c yoktu o zaman elma kutularında
önce amazon’dan adaptörü alıyorum attığın kabloyu amazon’da bulamadım cünkü
attığın kablo kaç watt olduğu yazmıyor ama hızlı şarj pd desteklediği yazıyor 1.5m onu da alıyorum uygun mudur
ttec olan

TTEC büyük ihtimalle hızlı şarj destekliyordur. İdarelik bir kablo olarak iyidir bence ama mutlaka iyi bir kablo almaya bakın derim. Çabuk bozulabiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…