Satılık/Takas iPhone XR 64 GB siyah

Fiyat hakkında yorum yapılabilir
  1. Evet
Makaleler
115
Yer
İstanbul
Daha fazla  
  • Pil sagligi %80'dir. Subat 2023'te 2. el aldim, aldigimda %81'di, o tarihten bu tarihe sadece %1 dusurdum pil sagligini, cunku 5V ile kullandim ve cok yogun olarak yormadim telefonu.
  • Kamerasinda bir problem yok.
  • Hoparlor ve ahize calisiyor.
  • Degiseni yok.
  • Face ID calisiyor.
  • True Tone calisiyor.
  • Mute Switch saglam durumda.
  • Cercevelerde ve arka cam kapakta herhangi bir fiziksel hasar yok.
  • On kisimda sadece cok kucuk 2 tane cizik var ancak rahatsiz edici duzeyde degil.
  • Model numarasi 3 ile basliyor. Aldigim kisi magaza teshir urunu olarak aldigini belirtmisti.
  • Turkiye cihazidir. Pasaport veya YD degildir.
  • Kutusu vardir, faturasi ve garantisi yoktur.
  • Orijinal Apple USB-A to Lightning kablosunu verecegim. Adaptor basligi yoktur. USB-C to Lightning kablosu yok. Hizli sarj istiyorsaniz kablo + adaptor almaniz gerekmekte.
Istanbul ici elden teslim edebilirim. Kargo satisi yapmiyorum.

Takas olarak Honor 90, Realme GT 2, Samsung S21 FE, Samsung S21, Nothing Phone 1 dusunuyorum. Uste tabii ki de nakit verecegim. Alacagim cihazin degisensiz ve mumkunse kutulu garantili faturali olmasini isterim.

Aklimda fiyat yok, fiyat onerisine acigim. Tabii fiyati oldurmezseniz sevinirim, neticede taban ve tavan fiyatlara asagi yukari hakimim.

Son düzenleme:
S21 FE 128 GB 3 aylık Teknosa'dan alınma. Garanti fatura kutu hepsi tam. Telefon şu an boşta duruyor makul bir teklif verirseniz neden olmasın.

S21 FE 128 GB 3 aylık Teknosa'dan alınma. Garanti fatura kutu hepsi tam. Telefon şu an boşta duruyor makul bir teklif verirseniz neden olmasın.
Birbirini gosteren Orumcek Adam misali oldu hocam :D Siz teklif edin, ben degerlendireyim. Uste ne kadar istiyorsunuz?

• Pil sagligi %80'dir. Subat 2023'te 2. el aldim, aldigimda %81'di, o tarihten bu tarihe sadece %1 dusurdum pil sagligini, cunku 5V ile kullandim ve cok yogun olarak yormadim telefonu.
  • Kamerasinda bir problem yok.
  • Hoparlor ve ahize calisiyor.
  • Degiseni yok.
  • Face ID calisiyor.
  • True Tone calisiyor.
  • Mute Switch saglam durumda.
  • Cercevelerde ve arka cam kapakta herhangi bir fiziksel hasar yok.
  • On kisimda sadece cok kucuk 2 tane cizik var ancak rahatsiz edici duzeyde degil.
  • Model numarasi 3 ile basliyor. Aldigim kisi magaza teshir urunu olarak aldigini belirtmisti.
  • Turkiye cihazidir. Pasaport veya YD degildir.
  • Kutusu vardir, faturasi ve garantisi yoktur.
  • Orijinal Apple USB-A to Lightning kablosunu verecegim. Adaptor basligi yoktur. USB-C to Lightning kablosu yok. Hizli sarj istiyorsaniz kablo + adaptor almaniz gerekmekte.
Istanbul ici elden teslim edebilirim. Kargo satisi yapmiyorum.

Takas olarak Honor 90, Realme GT 2, Samsung S21 FE, Samsung S21, Nothing Phone 1 dusunuyorum. Uste tabii ki de nakit verecegim. Alacagim cihazin degisensiz ve mumkunse kutulu garantili faturali olmasini isterim.

Aklimda fiyat yok, fiyat onerisine acigim. Tabii fiyati oldurmezseniz sevinirim, neticede taban ve tavan fiyatlara asagi yukari hakimim.
S21FE yurt dışı var hocam. Snapdragon 888'li halen garantisi devam ediyor. İlgilenir miydiniz?

Hocam fiyat verirseniz değerlendirebilirim cihazı, teşekkürler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı