iPhone XR alınır mı?

Randro

Decapat
Daha fazla  
2. el iPhone almak istiyorum bir ilan buldum arkadaş 9.850TL'ye XR satıyor ve pil sağlığı %80, sizce iyi midir? Ekranı 1 kere değişmiş ve Face ID çalışıyor, sizce iyi midir? Ya da XR yerine XS falan baksam daha mı iyi olur? Çok bütçem yok, en fazla 11 bin lira falan. Telefon da oyun oynamıyorum, kamerası güzel olsun, kasmasın ve şarjı iyi gitsin yeterli benim için.

Uzun süre götürmez XR. Son güncellemesini aldı ve artık Max 2 3 senesi kaldı. Eğer o zamana değiştiririm derseniz, alabilirsin 9K XR için iyi fiyat.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sırf iphone kullanmak için 6 yıl önceki modeli alman çok büyük bir pişmanlık olur senin için. Ben de iphone'cuyum fakat bu bütçelerde olsam android tercih ederdim. ,

XR'ın devri artık geçti, uzun şarj ve kasmama diye bir beklentiye girme.

M34 A34 veya zorlarsan A35 bakabilirsin. Xiaomi'de 11k ya gayet iyi telefonları var ama illa iPhone diyorsan senin tercihin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ekran yan sanayisiyle değiştiyse alınmaz şarj konusunda da mutlu etmez.

M34 A34 veya zorlarsan A35 bakabilirsin. Xiaomi'de 11k ya gayet iyi telefonları var ama illa iPhone diyorsan senin tercihin.

Xiaomi'de 11k ıcın Samsung'dan iyi model yok.

O kadar parayı o telefona vermiyorsunuz marka adına veriyorsunuz. Aynı kalitede günümüzde binlerce telefon var. İşletim sistemini ios yapmak için o kadar para gömmeye gerek yok. Az daha para ekler güzel bir Samsung alırsınız, saygılar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…