- Makaleler
- 5
Telefondan aşırı büyük bir beklentiniz yoksa ve sadece telefon olsun işimi görsün bir de iOS olsun derseniz alabilirsiniz.
Niye alınmaz? Kamerası mı çalışmaz, hat mı gelmez? Dümdüz telefon olarak gayet de kullanılır bence.Gene alınmaz hocam.
Niye alınmaz? Kamerası mı çalışmaz, hat mı gelmez? Dümdüz telefon olarak gayet de kullanılır bence.
Niye alınmaz? Kamerası mı çalışmaz, hat mı gelmez? Dümdüz telefon olarak gayet de kullanılır bence.
Ben bilmediğim konulara yazmam. Etrafımda bu modeli sadece telefon niyetine kullanan insanlar var. Üslubunuza dikkat edin.
Bir telefon sadece telefon olarak nasıl kullanılır tanımlar mısınız?
Konu sahibi zaten sırra kadem basmış ortada yok, ne amaçla kullanacağı bile meçhul. Ne alalım peki sizce o bütçede?
O bütçede alabileceği Samsung, ikinci elden temiz S20FE'ın Snapdragon modelini olur. Bir gözü hep priz arar ancak iyi bir telefonu olur.
sadece telefon olarak bir telefon sadece çağrı yapmak için kullanılır. Bütçe yükseltme herkes için kolay bir şey değil günümüzde. Tamam siz S25'e geçebilecek halde olabilirsiniz ancak herkes bunu yapamıyor günümüzde. İlla iPhone olsun işimi görsün arama yapsın resim çeksin diyen biri için gayet de alınabilir bir telefon olduğunu savunuyorum halen daha.
O bütçede alabileceği Samsung, ikinci elden temiz S20FE'ın Snapdragon modelini olur. Bir gözü hep priz arar ancak iyi bir telefonu olur.
sadece telefon olarak bir telefon sadece çağrı yapmak için kullanılır. Bütçe yükseltme herkes için kolay bir şey değil günümüzde. Tamam siz S25'e geçebilecek halde olabilirsiniz ancak herkes bunu yapamıyor günümüzde. İlla iPhone olsun işimi görsün arama yapsın resim çeksin diyen biri için gayet de alınabilir bir telefon olduğunu savunuyorum halen daha.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.