IPhone XR alınır mı?

Gene alınmaz hocam.

Niye alınmaz? Kamerası mı çalışmaz, hat mı gelmez? Dümdüz telefon olarak gayet de kullanılır bence.

Alınmaz desteği bitik ağır çalışıyor anladın.

Niye alınmaz? Kamerası mı çalışmaz, hat mı gelmez? Dümdüz telefon olarak gayet de kullanılır bence.

Bilginiz olmayan şeye yorum yapmayın.

9 bin + yenilenmiş ikinci eli 4 5'e bulunur yenilenmişte ne değiştiği belli değil.

Ben bilmediğim konulara yazmam. Etrafımda bu modeli sadece telefon niyetine kullanan insanlar var. Üslubunuza dikkat edin.

Kullanan insanlara bir şey demedim ben bu devirde 9 bin vermem bu telefona tek ben almayın demiyorum zaten yenilenmiş cihaz + verilmez adam üstte 11'e kasıyor diyor zaten üslubumda bir şey yok bilmediğiniz konuya yazmayın tekrar söylüyorum.

Bir telefon sadece telefon olarak nasıl kullanılır tanımlar mısınız?
Konu sahibi zaten sırra kadem basmış ortada yok, ne amaçla kullanacağı bile meçhul. Ne alalım peki sizce o bütçede?

O bütçede o IPhone'a para verilmez o paraya Samsung serilerinden alırım ortada yok demişsinizde adamın sorunu çözüldü zaten almayın almayın dedik adam kararını değiştirdi biraz iyi okusanız anlarsınız burada kavga çıkarmayalım telefonda ne için kullanılır diye sorarsanda iletişim kamera sosyal medya bunların çalışma prensibi çok önemli herkes için senin için bilemem adam Android'den geçmek istemiş olumlu cevap alamayınca ya bütçesini yükseltecek 12 13 alacak veya Samsung serilerinden alacak bu onun tercihi siz gene de bazı şeyleri iyi okuyun.

O bütçede alabileceği Samsung, ikinci elden temiz S20FE'ın Snapdragon modelini olur. Bir gözü hep priz arar ancak iyi bir telefonu olur.

Sadece telefon olarak bir telefon sadece çağrı yapmak için kullanılır. Bütçe yükseltme herkes için kolay bir şey değil günümüzde. Tamam siz S25'e geçebilecek halde olabilirsiniz ancak herkes bunu yapamıyor günümüzde. İlla iPhone olsun işimi görsün arama yapsın resim çeksin diyen biri için gayet de alınabilir bir telefon olduğunu savunuyorum halen daha.

Bana göre de kötü bir telefon yenilenmiş cihaza kuruş bile vermem verilmezde bu da aklınızda olsun illada almak istiyorsa arkadaş ikinci el olarak alması iyi olur 3 4 bine bulur bir telefonda sadece çağrı için değil başka şeyler içinde kullanılıyor.

O yüzden iyi bir Samsung alabilir arkadaşı XR alması için zorlamaya gerek yok seninlede tartışmaya gerek yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…