iPhone XR alınır mı?

Bütçe
9000

508026

Hectopat
Merhaba, IPhone'den Redmi'ye geçiş yaptım artık sinirden çatlamadan önce tekrar IPhone'ye dönmek istiyorum ancak iPhone fiyatları uçmuş. XR'ye bütçem ancak el veriyor. 128 GB, sadece pil değişmiş olanlara sizce alırsam kaç yıl götürür ve alınır mı 2025'te?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam eğer ki jailbreak atarım biraz uğraşırım derseniz alabilirsiniz ama genel olarak tavsiye etmiyorum biraz arttırıp 11e de yönelebilirsiniz.

Iphone konusunda 13 altının alınacağını zannetmiyorum.

iPhone konusunda 13 altının alınacağını zannetmiyorum.

Diğer özelliklerini bilmem ama ömrü biten güncelleme almayan IPhone'lar kırılarak çok iyi değerlendirilebiliyor. Normalde olmayan özellikler geliyor, dışarıdan uygulama indirmek çok kolay oluyor, güncellenmeye devam ediyor. Ben olsam o fiyata 2-3 aya ana menüde kasacak bir android yerine adam gibi bir iphone alır, jail atıp kullanırdım

En ölü 11e bakın. XR hem güncelleme almıyor artık hem de tatmin etmeyecektir.

Hocam eğer ki Jailbreak atarım biraz uğraşırım derseniz alabilirsiniz ama genel olarak tavsiye etmiyorum biraz arttırıp 11e de yönelebilirsiniz.

iPhone konusunda 13 altının alınacağını zannetmiyorum.

Asil amacım şu, 9000 TL'ye gidip kapalı kutu Android almak yerine bu cihaz çok daha mantıklı geliyor. Sizce iPhone 11 iOS 26'dan sonraki güncellemeyi alacak mı?

Asil amacım şu, 9000 TL'ye gidip kapalı kutu Android almak yerine bu cihaz çok daha mantıklı geliyor. Sizce iPhone 11 iOS 26'dan sonraki güncellemeyi alacak mı?
öncelikle evet o fiyata alacağınız sıfır androidin kendine hayrı yok asla işinize yaramaz. apple yükske ihtimalle 26 veya 27 den itibaren 11 leri kesecek. Güncelleme almadan da iyi kullanırsınız da benim anlatmak istediğim jailbreak atarak apple dan bağımsız istediğiniz güncellemeyi alabilirsiniz. Hatta almanıza da gerek olmadan o güncellemede gelen özellikleri, daha sürüm tam çıkmadan kullanabilirsiniz

Cok Jailbreak taraftarı değilim şu anlık zaten XR iOS 18 aldı en son sürüm var.
iPhone 11 26'yi aldı eğer 27'yi almazsa bence hiçbir farkı kalmıyor XR'den çok ufak tefek o da bence 5-6 bin lifa fark etmeye değmez.

Siz ne dersiniz?
Bir sorum daha olacak 1-2 yıl sonra iPhone 13'e yükseltmek istersem zorlanır miyim XR deger kaybeder mi güncelleme yüzünden.

1-2 yıl sonra 13 artık kötü bir hale gelir. Belki aynı fiyata S24 bak. Redmi’den pişman olmanız normal, hem giriş segment. Amiral gemisi Android bunu yaşatmaz merak etmeyin. S20FE/S21FE bulabilirsiniz belki 9000TL’ye.

Bu fiyata kapalı kutu Android mükemmel olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…