iPhone XR alınır mı?

Munferitt

Zeptopat
Daha fazla  
Öncelikle herkese iyi akşamlar. 3 yıldır, 4 yılını doldurmasına ramak kalan, kullandığım telefon sonunda beni çileden çıkarttı. Redmi 10 2022. Markanın kendi telefonuna reklam vermesini geçtim, donması delirtti. Gece kapalı halde %25 bandında şarj tüketmesi mi dersiniz, durduk yere ısınması mı dersiniz, takılmalar donmalar mı dersiniz? Bir hayli sorun yaşadım. Ve artık yeni telefon almanın zamanı geldi diye düşünüyorum. Üniversite öğrencisiyim, beni zora sokmayacak ve aynı zamanda üzmeyecek telefon model tavsiyesine ihtiyacım var. Ben şahsen ikinci el bir iPhone XR almayı düşünüyor(D)um, sizce mantıklı olur mu? (Xiaomi'ya da Redmi markalı bir telefon önermeyin, görmek dahi istemiyorum artık.)

Son düzenleyen: Moderatör:
Bütçeniz yetiyorsa eğer iPhone 15 düşünebilirsiniz.

15-25 çıkabileceğim maksimum sanırım.

İlla iPhone diyorsan o paraya IP13 geliyor olması lazım 2. Elde. Şahsen S24FE alırdım 0 olarak, daha uygun fiyatlı olsun dersen 18 civarlarında HONOR400 kesinlikle öneririm. POCO F7 de çok iyidir sans verilir ama istemiyorsan S24FE, daha uygun fiyatlı olsun dersen Honor 400 bak. Taştan olsun iPhone olsun dersen 2. El 13 olabilir ama benim onerdigim cihazlar ve arkadaşın attığı F7 çok daha mantıklı olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…