iPhone XR almak mantıklı mı?

Yıllardır Android kullanıyorum iPhone 6 dışında iOS cihaz kullanmadım. Kamera kalitesi, akıcılığı vs. beni bayağı cezbediyor.

Eski cihaz güncelleme desteği kesildi kesilecek, kesilmiş bile olabilir.
Bu cihazın fiyat bandında bu cihazın kamerasından daha iyi olan, uzun süre güncelleme alacak ve daha çok özelliği olan, NFC, AMOLED ekran, 1080p veya daha üstü çözünürlük ve akıcı olan 90Hz üstü cihazlar var, ben olsam fikrimi değiştirirdim

iPhone XR alacağım 11 almak aklımda ama ekranı biraz fikrimi değiştiriyor. 12'ye de çıkacak bütçe yok. Android kullanmak istemiyorum, Android önermeyin. XR alınır mı sizce?

Alınmaz hocam.

O fiyatlar Redmi serisi bulunuyor evet ama uygulama arasında geçiş çok yavaş 120 Hz ekranı olsa bile arayüz ağır.
Redmi Note 11 Pro kullanmıştım MIUI 13.

Zamanında çok şans verdim Android'lere pişman oldum gerçekten istemiyorum kullanmak.

11 ile arasında aman aman fark yok ve fiyat farkına değmez bile.

11 kullandıktan 2 ay sonra hemen 12'e geçtim rezalet bir telefon iPhone 11.

XR daha mı mantıklı hocam?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam adam kullanmak istemiyorum diyor niye hala zorluyorsunuz ki?

Zamanında çok şans verdim Android'lere pişman oldum gerçekten istemiyorum kullanmak.

Hocam kafanızdan çıkartmayacaksanız almamak dışında bir çareniz yoksa bize çok sorabileceğiniz soru yok, IPhone'nin zaten sadece belli modelleri var Android gibi binlerce seçeneğiniz yok, illa almak istiyorsanız alın biz karışamayız sizin paranız.

IPhone'nun bu modeli alınmaz diye Xiaomi önerecek halimiz yok herhalde?
20 bin civarına S23 FE dururken.

10 bin fiyat bandında iyi bir Android yok bence, ki iOS kadar akıcı bir Android de bilmiyorum ben.

Son düzenleyen: Moderatör:
XR ile 11 arasında çok fark yok evet fakat eski telefonların güncelleme destekleri kesiliyor. Hayliyle 11 daha yeni olduğu için güncellemeler daha geç sona erecektir. Ayrıca Apple eski telefonlarını yavaşlatıyor. XR yavaşladığında 11 hala hızlı olabilir. Fakat bana soracak olursan XR mı 11 mi ben XR derim fiyat performans ürünlerinden biridir.

Zaten çok kullanmayacağım diyorsun XR al bence hocam.

3 yıl gayet yeterli bir süre 3 yıl idare edecekse alınır hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…