iPhone XR almak mantıklı mı?

10 bin fiyst bandında iyi bir Android yok bence ki iOS kadar akıcı bir Android'de bilmiyorum ben.

iOS kadar akıcı Android'den kastığınız nedir?
Ekran akıcılığı zaten söz etmeye gerek yok Apple daha 120 Hz'yi sanki yeni bir teknolojiymiş gibi yeni getirtti ve tanıttı.
Kasma donma anlamında ise çöp Android telefon kullanırsanız evet kasma donma yaşarsınız, düzgün bir cihaz alırsanız olmaz.
2. el S21/S21 FE alabilirsiniz bulabilirseniz, bu telefonların ikisinde de kasma donma yaşama ihtimaliniz yok normal bir şekilde kullanırsanız.
Fiyat bandında 2. el çok güzel seçenekler var iPhone istiyorsanız alabilirsiniz zaten birkaç model dışında alternatifiniz yok.
Ancak Apple'ın güncelleme ile planlı eskitme politikası çok sert oluyor haberiniz olsun.

Uzun süre kullanmayacağım zaten hocam, iosun arayüzü tasarımı bana daha çok hitap ediyor. Alma sebeplerimden birisi de bu. Öneriniz için teşekkür ediyorum.

Her giriş seviyesi telefon kullananın hayali iPhone.

Bazı insanlar Android'lerin ucuz ve herkesin erişebileceği modellerinin olduğunu bilmiyor ve giriş seviyesi Android cihaz alıyorlar.
5000 TL'lik Android cihazı 20 bin TL'lik iPhone cihazla karşılaştırınca ise şok geçiriyorlar aman iPhone çok stabil diye, iyi de fiyat farkı çok bariz, ve 20 bin civarında olan neredeyse tüm Android cihazlar 20 bin TL olan iPhone cihazlardan daha iyi ve daha stabil.
Android cihazların Apple cihazlarının atası olduğunu anlamıyor özellikle Apple fanboyu olan insanlar.
IOS'a daha yeni istediğin simgeyi istediğin noktaya taşıma ve uygulama simgelerinin rengini değiştirme özelliği geldi, daha söylenecek bir şey yok.

Android'de yıllardır olan özellikleri yüzyılın yeniliği diye tanıtıyorlar

"Galaxy j7'den iPhone 15 Pro Max'e geçtim gerçekten çok güzel makine"

Android'de yıllardır olan özellikleri yüzyılın yeniliği diye tanıtıyorlar

"Galaxy j7'den iPhone 15 Pro Max'e geçtim gerçekten çok güzel makine"
Sizin hangi telefonu kullandığınızı merak ettim hocam.

S20 FE

XR'dan daha iyi bir seçenek
Androidlerde ekran boyutu da hoşuma gitmiyor, daha uzun ele oturmuyor geçici bir telefon olacak güncelleme desteği kesildiğinde kullanmayı bırakırım. Tercihim xrdan yana olacak fikriniz için teşekkürler.

Android'lerde ekran boyutu da hoşuma gitmiyor, daha uzun ele oturmuyor geçici bir telefon olacak güncelleme desteği kesildiğinde kullanmayı bırakırım. Tercihim XR'dan yana olacak fikriniz için teşekkürler.

Sanki S22 S23 kompakt gibi cihazlar yok bahaneye gerek yok.
iPhone istiyorsun iPhone alacaksın sonuçta kimse eline vurmaz.
Hayırlı olsun.

Sanki S22 S23 kompakt gibi cihazlar yok bahaneye gerek yok.
iPhone istiyorsun iPhone alacaksın sonuçta kimse eline vurmaz.
Şuanda telefona o kadar bütçe ayıramayacağım hocam.

Bence XS Max alın. 11 falan bulaşmayın en kötü iPhone modeli 11. XR ın tasarımı çok kötü geliyor bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…