iPhone XR ekranının orijinal olup olmadığını nasıl anlaşılır?

Mizah Morgu

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhabalar hepinize. Geçen hafta yeni bir iPhone XR satın aldım. 3U Tools programından baktığımda ekran seri numarası gözükmüyor. Aşağıya görselini ekliyorum. Telefonun ayarlardan baktığımda ise değişen parça gözükmüyor. True Tone aktif, dokunmatiğinde bir problem yok. Ekran değişmiş midir acaba?

1739381186571.png

Son düzenleyen: Moderatör:
True Tone ne durumda gerçi çip aktarımı yapılabiliyor ekrana. Kendim yan sanayi ekran kullandım yan sanayi ekranın çerçeveleri simsiyahken ekran kapalıyken ekranın görsel kısmı gri tonunda gözüküyordu. Ayrıca çerçeveler ve çentik olması gerektiğinden daha kalın duruyor en kaliteli yan sanayi oled ekranı almama rağmen ufak belli oluyordu. Belki fotoğrafını atarsan yardımcı olabilirim

True Tone ne durumda gerçi çip aktarımı yapılabiliyor ekrana. Kendim yan sanayi ekran kullandım yan sanayi ekranın çerçeveleri simsiyahken ekran kapalıyken ekranın görsel kısmı gri tonunda gözüküyordu. Ayrıca çerçeveler ve çentik olması gerektiğinden daha kalın duruyor en kaliteli yan sanayi oled ekranı almama rağmen ufak belli oluyordu. Belki fotoğrafını atarsan yardımcı olabilirim
XR da IPS LCD ekran var hocam, sizinde dediğiniz gibi bütün özellikleri çalışıyor true tone, Face ID vs. yukarıda geçen hafta yazdım ama 1 ay oldu. İsterseniz fotoğrafını atayım bu mesajdan sonra

Bu arada JCID Repair Assistant'tan da baktım bir eksiklik var gibi;
1739381949700.png

XR da IPS LCD ekran var hocam, sizinde dediğiniz gibi bütün özellikleri çalışıyor true tone, Face ID vs. yukarıda geçen hafta yazdım ama 1 ay oldu. İsterseniz fotoğrafını atayım bu mesajdan sonra

Bu arada JCID Repair Assistant'tan da baktım bir eksiklik var gibi;
Eki Görüntüle 2422433
Ben 12'ye yan sanayi taktım ama fotoğrafını atarsanız bakabilirim merak ettim

Ben 12'ye yan sanayi taktım ama fotoğrafını atarsanız bakabilirim merak ettim
Çektiğim telefonun kamerası pek iyi değil ama idare eder gibi
1739382342200.jpeg

1739382352634.jpeg

1739382362594.jpeg

1739382375132.jpeg

Çektiğim telefonun kamerası pek iyi değil ama idare eder gibi
1739382342200.jpeg

1739382352634.jpeg

1739382362594.jpeg

1739382375132.jpeg
Bu arada burada ana ekran normalde böyle görünmüyor kamera dan sanırım, başka bir telefon bulursam onunki ile denerim

çerçeveleri normal duruyor değişmişse bile çıkma olabilir yani siz kullanırken sorun hissetmediyseniz takılmayın bence çok rahatsız ederse bir telefoncudan rica edebilirsin röntgen gibi değişen parçayı hemen seçebiliyorlar

çerçeveleri normal duruyor değişmişse bile çıkma olabilir yani siz kullanırken sorun hissetmediyseniz takılmayın bence çok rahatsız ederse bir telefoncudan rica edebilirsin röntgen gibi değişen parçayı hemen seçebiliyorlar
Başka bir forumda sordum, JCID Repair Assistant raporunu atıcan ekran değişmiş dendi. Şu anda göze batan bir şey yok. 1 aydır face ıd ve true tone sorunsuz çalışıyor.

Diğer forumdaki de sonradan, muhtemelen çıkma olabilir dedi zaten. Çünkü ekranda sıkıntı yok kalite vs. de.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı