U ucankaçanadam Megapat Katılım 3 Haziran 2015 Mesajlar 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Aralık 2021 #1 iPhone XR'da günlük kullanımda kaç saat ekran süresi alıyorsunuz?
M Mehmetm Hectopat Katılım 3 Mayıs 2021 Mesajlar 643 15 Aralık 2021 #2 ucankaçanadam dedi: iPhone XR'da günlük kullanımda kaç saat ekran süresi alıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Ekran süresi derken günlük bakılan uygulama süreleri vb kast ediyorsanız burada model önemli değil ve kişiden kişiye değişir.
ucankaçanadam dedi: iPhone XR'da günlük kullanımda kaç saat ekran süresi alıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Ekran süresi derken günlük bakılan uygulama süreleri vb kast ediyorsanız burada model önemli değil ve kişiden kişiye değişir.
Mctavish Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Mart 2020 Mesajlar 1.218 Çözümler 6 Yer İstanbul 15 Aralık 2021 #3 X serisi 4 ila 6.5 saat arası ekran süresi veriyor.
U ucankaçanadam Megapat Katılım 3 Haziran 2015 Mesajlar 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Aralık 2021 #4 Mehmetm dedi: Ekran süresi derken günlük bakılan uygulama süreleri vb kast ediyorsanız burada model önemli değil ve kişiden kişiye değişir. Genişletmek için tıkla... Benim cihazımda bugün 4.5 saatlik bir süre gördüm. Şu an sarjım 28 daha önceden daha uzun gittiğini anımsıyorum. Pil sağlığım da 3 ayda %1 düştü. Ondan sonra biraz kıl oldum bu mevzuda onu karşılaştırmak için sormuştum. Son düzenleyen: Moderatör: 15 Aralık 2021
Mehmetm dedi: Ekran süresi derken günlük bakılan uygulama süreleri vb kast ediyorsanız burada model önemli değil ve kişiden kişiye değişir. Genişletmek için tıkla... Benim cihazımda bugün 4.5 saatlik bir süre gördüm. Şu an sarjım 28 daha önceden daha uzun gittiğini anımsıyorum. Pil sağlığım da 3 ayda %1 düştü. Ondan sonra biraz kıl oldum bu mevzuda onu karşılaştırmak için sormuştum.