vitocorleone

Hectopat
Arkadaşlar 2017'de Vatan Computer'den aldığım, iPhone XR red 64 GB'lık telefonum için IP14-IP15 veya Pro Max modellere dönüşüm yapıyorlar. Yaptırmalı mıyım?
Telefonum daha sıfır gibi pil sağlığı %87 çiziksiz hatasız tertemiz ama artık sıkıldım gibi sanki sürekli Instagram'da da dönüşümleri görünce bir ikilem de kaldım.
Aranızda yaptıran var mı? İşlem sonrası telefonda şebeke Face ID gibi sistemlerinde arıza verme çalışmama olur mu? Sonuçta kasa değişirken her şey aktarılıyor ama orijinal kasa değil sonuçta dönüşüm kasası. Telefonumu satıp yüksek model almak için bir bu telefon parası daha vermem gerekiyor. Yurt dışı cihazda almak istemiyorum. 8 ay açık muhabbetinden ve garantisiz olmasından dolayı. Elimizde ki telefona bu işlemi yaptıralım mı? Yoksa basit şekilde telefonun kılıfını değiştirip sıkılmayı erteleyelim mi? Bir de bu kasa değişim ücretleri hakkında bilğisi olan var mı? 5-6 bin TL gibi duydum. Bir yandan 5-6 da ucuz bir para değil.

Dosya Ekleri

• maxresdefault.jpg
    108,9 KB · Görüntüleme: 112
  • iphone-xr-iphone-13-cevirdik-1641646873.jpg
    72,1 KB · Görüntüleme: 69

Bence yaptırma. Sorunlar olabilir. Mesela şebeke sorunu Wi-Fi sorunu gibi. Hatta kamera tarafı bile toz alabilir içi.

Dostum mantıklı değil bence. Satacağın zaman kimse almaz yani açıkçası ben hayatta almazdım. Cihazını satıp üstüne 2-3 koysan iPhone 11 alırsın.

iPhone 11'den bu telefonun tek farkı 11 de çift kamera olması ama satma işi için doğru sonuçta belli bir süre sonra satacaksın elbet. Alan kişi de soru işareti olabilir acaba kasaya ne oldu da dönüştürdü diye.

Bence yaptırma. Sorunlar olabilir. Mesela şebeke sorunu Wi-Fi sorunu gibi. Hatta kamera tarafı bile toz alabilir içi.

En büyük çekincem oydu zaten şebeke sorunu.

Tabi ki toplama telefon mu yoksa keyfi mi değiştirdi alacak olan insanın kafasında hep bir soru işareti kalır. Bence o topa hiç girme.

Çok gereksiz bir işlem. Hayır şekil şukuldan yapılıyor ama önünde o bezel olunca ne farkı kalıyor? Tamamen ergen kekleme işi açıkcası. Sahibindende satılan böyle cihazlar var xr fiyatının üstüne satmaya çalışıyorlar ve beş kuruş bile etmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…