iPhone XR için MagSafe önerisi

ergunerenn

Hectopat
Daha fazla  
Dostlar dayımgilden doğum günüm için MagSafe isteyeceğim, şöyle 1000TL civarında bataryaya zarar vermeyecek MagSafe önerisi yapabilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yeni aldım memnunum. Bayağı da ince. Tuşuna basmadığın sürece sadece MagSafe ile tutunuyor kablosuz şarj etmeye başlamıyor. İstersen içinden çıkan 50 cm kabloyla şarj edebilirsin. Kabloyla 20W kablosuz şarj edersen 7.5W şarj ediyor. Bence çok makul.

Hocam konudan alakasız bir sorum olacak neden MagSafe powerbank olanlardansa mantıklı ama kablolu şarj daha sağlıklı değil mi?

Evet hocam dediğiniz doğru, dışarıdayken (kargo pantolonla geziyorum genelde) powerbank ile gezmek bana göre zor oluyor kablo vs dışarıda kalıyor, şahsen kablosuz daha iyi olur.

Yeni aldım memnunum. Bayağı da ince. Tuşuna basmadığın sürece sadece MagSafe ile tutunuyor kablosuz şarj etmeye başlamıyor. İstersen içinden çıkan 50 cm kabloyla şarj edebilirsin. Kabloyla 20W kablosuz şarj edersen 7.5W şarj ediyor. Bence çok makul.

Hocam biraz daha uyguna bildiğiniz var mı? Kendim almayacağım da hediye olarak isteyeceğim çok da uçuk olmasını istemiyorum.

Evet hocam dediğiniz doğru, dışarıdayken (kargo pantolonla geziyorum genelde) powerbank ile gezmek bana göre zor oluyor kablo vs dışarıda kalıyor, şahsen kablosuz daha iyi olur.

Hocam biraz daha uyguna bildiğiniz var mı? Kendim almayacağım da hediye olarak isteyeceğim çok da uçuk olmasını istemiyorum.

Hocam Baseus'un iyi oldugunu söyleyenler var o markanın farklı modelllerine göz atın derim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı