Letthebadthingsgo Femtopat Katılım 6 Kasım 2021 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Kasım 2021 #11 Tesla Bobini dedi: Çok memnunum bende XR vardı üstüne para vererek aldım daha 2 aylık telefon. Genişletmek için tıkla... Xr nasıldı? Uzun süre kullandın sanırım?
Tesla Bobini dedi: Çok memnunum bende XR vardı üstüne para vererek aldım daha 2 aylık telefon. Genişletmek için tıkla... Xr nasıldı? Uzun süre kullandın sanırım?
PanxeR Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Kasım 2018 Mesajlar 1.847 Çözümler 16 8 Kasım 2021 #12 Yeni sürüm çıktıktan sonra üretilen cihazlar güncel versiyon ile geliyor.
Letthebadthingsgo Femtopat Katılım 6 Kasım 2021 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Kasım 2021 #13 PanxeR dedi: Yeni sürüm çıktıktan sonra üretilen cihazlar güncel versiyon ile geliyor. Genişletmek için tıkla... Anladım, iOs 14.4.1 Mart 2021 de yayınlanmış, Bendeki Xr Mart 2021 de üretilmiş diyebilirmiyiz o zaman? Biraz geç bir tarih gibi geldi bana o yüzden açtım konuyu.
PanxeR dedi: Yeni sürüm çıktıktan sonra üretilen cihazlar güncel versiyon ile geliyor. Genişletmek için tıkla... Anladım, iOs 14.4.1 Mart 2021 de yayınlanmış, Bendeki Xr Mart 2021 de üretilmiş diyebilirmiyiz o zaman? Biraz geç bir tarih gibi geldi bana o yüzden açtım konuyu.