barisbildk Hectopat Katılım 12 Mayıs 2018 Mesajlar 41 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2021 #1 iPhone XR 64 GB sahibiyim ve garantisi bitmesine 6ay var, cizik kirik vs. hiçbir şey yok tum fonksiyonlari calisiyor, pili %97. Ne kadar fiyattan satisa koymaliyim?
iPhone XR 64 GB sahibiyim ve garantisi bitmesine 6ay var, cizik kirik vs. hiçbir şey yok tum fonksiyonlari calisiyor, pili %97. Ne kadar fiyattan satisa koymaliyim?
Schwerer Gustav Megapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 7 Haziran 2014 Mesajlar 1.536 Çözümler 5 16 Haziran 2021 #3 5000-5600 arası bir fiyat koyabilirsiniz.
Come on Muco Hectopat Katılım 22 Eylül 2020 Mesajlar 372 17 Haziran 2021 #4 Apple geri almaz mı telefonu benim merak ettiğim?
barisbildk Hectopat Katılım 12 Mayıs 2018 Mesajlar 41 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2021 #5 Come on Muco dedi: Apple geri almaz mı telefonu benim merak ettiğim? Genişletmek için tıkla... Nasıl yani urunu verip parami iade olayini mi diyorsun anlamadim
Come on Muco dedi: Apple geri almaz mı telefonu benim merak ettiğim? Genişletmek için tıkla... Nasıl yani urunu verip parami iade olayini mi diyorsun anlamadim
Come on Muco Hectopat Katılım 22 Eylül 2020 Mesajlar 372 18 Haziran 2021 #6 barisbildk dedi: Nasıl yani urunu verip parami iade olayini mi diyorsun anlamadim Genişletmek için tıkla... Şuan 5k diyelim XR için 10K ya telefon alcam Apple'a XR'ı verip 5k da ödeme yaparak yeni telefon almak demek istediğim. Bu mümkün mü?
barisbildk dedi: Nasıl yani urunu verip parami iade olayini mi diyorsun anlamadim Genişletmek için tıkla... Şuan 5k diyelim XR için 10K ya telefon alcam Apple'a XR'ı verip 5k da ödeme yaparak yeni telefon almak demek istediğim. Bu mümkün mü?
Schwerer Gustav Megapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 7 Haziran 2014 Mesajlar 1.536 Çözümler 5 22 Haziran 2021 #7 Come on Muco dedi: Şuan 5k diyelim XR için 10K ya telefon alcam Apple'a XR'ı verip 5k da ödeme yaparak yeni telefon almak demek istediğim. Bu mümkün mü? Genişletmek için tıkla... Apple'da bu sistem yok hocam. Diğer teknoloji mağazaları yeni cihaz çıktığında buyback kampanyası yapıyorlar.
Come on Muco dedi: Şuan 5k diyelim XR için 10K ya telefon alcam Apple'a XR'ı verip 5k da ödeme yaparak yeni telefon almak demek istediğim. Bu mümkün mü? Genişletmek için tıkla... Apple'da bu sistem yok hocam. Diğer teknoloji mağazaları yeni cihaz çıktığında buyback kampanyası yapıyorlar.