iPhone XR kilit ekranında müzik çalar takılı kalıyor

Makaleler
21
Yer
İzmir
Daha fazla  
Meslek
Web Yazılım
Arkadaşlar merhaba,
Böyle bir bug yaşıyorum, telefonu kapatıp açınca düzeliyor fakat bunun dışında halletmenin bir yolu var mı? Örneğin YouTube'dan bir video açıyorum ve durdurmadan uygulamayı kapatırsam kilit ekranında böyle kalıyor ve hiçbir şekilde silinmiyor.

83aa84ef-5684-4020-88c0-8376ac6f4acf.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam ne alaka ya?

Benim iPhone'umda aynısı olmuştu, bir süre sonra kendiliğinden düzelmişti. Ne zamandır oluyor? Ayrıca yanlış hatırlamıyorsam bu özellik için YouTube Premium gerekliydi.
Telefonu aldığımdan beri var fakat YouTube Premium hesap değil. Videoyu durdurmadan görev yöneticisinden uygulamayı kapatırsam kilit ekranında bu şekilde takılı kalıyor. Yani play tuşuna bastığım zaman herhangi bir şey olmuyor veya video devam ederken telefonu kilitlersemde oynatıcı çıkmıyor. Sanırım YouTube veya Ios bazlı bir bug.

Telefonu aldığımdan beri var fakat YouTube Premium hesap değil. Videoyu durdurmadan görev yöneticisinden uygulamayı kapatırsam kilit ekranında bu şekilde takılı kalıyor. Yani play tuşuna bastığım zaman herhangi bir şey olmuyor veya video devam ederken telefonu kilitlersemde oynatıcı çıkmıyor. Sanırım YouTube veya Ios bazlı bir bug.
Hocam zaten sorun da orada. iOS cihazlarda YouTube Premium olmadan böyle bir şey yapamazsınız. Deneyin bakalım Spotify'da herhangi bir şarkı açıp telefonunuzu kapatın. Şarkı hayla devam ediyorsa sorun telefonunuzda değil, YouTube Premium'unuz olmadığındandır. iOS'da böyle buglar genellikle kaldırılıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı