kerim ergin Hectopat Katılım 19 Kasım 2019 Mesajlar 7 8 Nisan 2024 #1 iPhone XR cihazımda telefonun kamerasini parolayı girmeden kilşt ekranından açıp Zoom yapmaya çalışıyorum, yakınlaştırmıyor. Parolayı girip kamera uygulamasında tekrar deniyorum Zoom yapılıyor ama kilit ekranından kamerayı açınca yapmıyor.
iPhone XR cihazımda telefonun kamerasini parolayı girmeden kilşt ekranından açıp Zoom yapmaya çalışıyorum, yakınlaştırmıyor. Parolayı girip kamera uygulamasında tekrar deniyorum Zoom yapılıyor ama kilit ekranından kamerayı açınca yapmıyor.
coa3 Decapat Katılım 13 Ocak 2022 Mesajlar 335 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2024 #2 Enteresan... Daha önce de böyle değildi, acaba kullandığınız ios sürümü nedir? Belki de güncellemeyle gelen bir özellik.
Enteresan... Daha önce de böyle değildi, acaba kullandığınız ios sürümü nedir? Belki de güncellemeyle gelen bir özellik.
K KİNGSEMİH Megapat Moderatör Zamanın Tanığı Farklı Düşün Katılım 5 Mayıs 2020 Mesajlar 8.662 Makaleler 9 Çözümler 124 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2024 #3 Bug bu. Cihazı yeniden başlatın öyle deneyin. Olmazsa güncelleme gelmesini bekleyin ona güncelleyin. Yine olmazsa tek çare DFU moduna alıp sıfırlamak.
Bug bu. Cihazı yeniden başlatın öyle deneyin. Olmazsa güncelleme gelmesini bekleyin ona güncelleyin. Yine olmazsa tek çare DFU moduna alıp sıfırlamak.