iPhone XR mı Redmi Note 14 Pro mu?

justaboy

Picopat
Daha fazla  
Merhaba. Ben yeni telefon almayı düşünüyorum aklımda 2 telefon var Redmi Note 14 Pro ve iPhone XR daha önce Redmi Note 8 Pro ve Redmi Note 11 Pro kullandım. Genelde 1 veya 2 ay kullandıktan sonra yavaşlıyor ve zaten işlemcileri kötü özellikle kamera performansı berbat 1080p 30 FPS video çekiyor. Fotoğraf çekmek için basıyorum 4 5 saniye sonra çekiyor IPhone'nin kamerasını seviyorum eminim ki XR ın kamera performansı RAM'i Note 14 Pro'dan iyidir aklımda iPhone XR var biliyorum son güncellemesini aldı ama güzel bir telefon kullanmak istiyorum ve androidten bıktım. Cevaplarınız için teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Telefonu ne amaçla kullandığını söylersen ona göre daha iyi fikirler verebilirler bence.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çok fazla hatta neredeyse hiç oyun oynamayacağım günlük kullanım sosyal medya ve iletişim için kullanacağım oyun oynasam bile küçük oyunlar oynarım.

Ben de iPhone 10dan redmi note 14e geçtim öncelikle ekran çok büyük ve iyiydi ayrıca özellik olarak daha fazlaydı yeni bir arayüz var hyperos MIUIa göre daha iyi olmuş bence kamera olarak ortalama yani çok iyi diyemem 108 MP var ama çok iyi çekmiyor ve oyunlarda çok iyi değil pubg 45 FPS veriyor fakat benim dediğim model düz note 14, sizin baktığınız 14 pro çok daha iyiydi note 14ten önceliğiniz neyse ona göre bakın bence 14 pro.

Çok fazla hatta neredeyse hiç oyun oynamayacağım günlük kullanım sosyal medya ve iletişim için kullanacağım oyun oynasam bile küçük oyunlar oynarım.

Oyun oynamayacaksan XR daha mantıklı bence kamera, kullanış, estetik açısından.

Eğer iPhone XR alırsam yenilenmiş olarak almayı düşünüyorum önerdiğiniz daha önce kullandığınız bir site var mı?

Eğer iPhone XR alırsam yenilenmiş olarak almayı düşünüyorum önerdiğiniz daha önce kullandığınız bir site var mı?
Hiç kullanmadım fakat Sahibindende yepy var ve easycep var bildiğim siz yorumlara vs. bakın isterseniz

Hocam note 11 i bilmem ama note 8 pro kullandım, dediğin gibi birşey yaşamadım, normalde iphonun o kadar eski modeli alınmaz ama sen al zaten onu istiyorsun gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…