E emrekah Hectopat Katılım 28 Şubat 2018 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ocak 2021 #1 Merhabalar, şubatta yeni telefon alacağım. SE ve XR arasında kaldım. Sizce hangisi alınmalı? Uzun yıllar kullanmak istiyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 26 Ocak 2021
Merhabalar, şubatta yeni telefon alacağım. SE ve XR arasında kaldım. Sizce hangisi alınmalı? Uzun yıllar kullanmak istiyorum.
Gravax06 Hectopat Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 2.024 Makaleler 1 Çözümler 10 Yer Ankara 26 Ocak 2021 #2 emrekah dedi: Merhabalar, şubatta yeni telefon alacağım. SE ve XR arasında kaldım. Sizce hangisi alınmalı? Uzun yıllar kullanmak istiyorum. Genişletmek için tıkla... Açıkçası ben sırf infinity ekran yüzünden XR alırdım. Ancak özellikleri bakımından SE önde.
emrekah dedi: Merhabalar, şubatta yeni telefon alacağım. SE ve XR arasında kaldım. Sizce hangisi alınmalı? Uzun yıllar kullanmak istiyorum. Genişletmek için tıkla... Açıkçası ben sırf infinity ekran yüzünden XR alırdım. Ancak özellikleri bakımından SE önde.
AutumnPlanet Hectopat Katılım 8 Kasım 2020 Mesajlar 1.659 Makaleler 1 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ocak 2021 #3 emrekah dedi: Merhabalar, şubatta yeni telefon alacağım. SE ve XR arasında kaldım. Sizce hangisi alınmalı? Uzun yıllar kullanmak istiyorum. Genişletmek için tıkla... XR almanı tavsiye ederim.
emrekah dedi: Merhabalar, şubatta yeni telefon alacağım. SE ve XR arasında kaldım. Sizce hangisi alınmalı? Uzun yıllar kullanmak istiyorum. Genişletmek için tıkla... XR almanı tavsiye ederim.
Kagan USTA Hectopat Katılım 26 Eylül 2020 Mesajlar 587 Çözümler 1 Yer Ankara,Turkey 26 Ocak 2021 #4 İkisini de uzun yıllar kullanılırsınız. Performans açısından SE 2020 daha iyi ama ekran ve batarya konusunda XR daha elverişlidir.
İkisini de uzun yıllar kullanılırsınız. Performans açısından SE 2020 daha iyi ama ekran ve batarya konusunda XR daha elverişlidir.