iPhone XR ön cam çatladıktan sonra sarı leke oluştu

Scoflame

Decapat
Daha fazla  
Merhaba! iPhone XR bir cihaza sahibim ve elimden kayması sonucu telefon ekranım dümdüz duvara çarpınca 2 tane çarprazlamasına çatlak oluştu ve tam ortasından geçen bir hafif sarılık var. Dokunmatik olarak telefonda hiçbir sorun bulunmuyor. Ekrana da etkisi sadece kendi halinde bulunan o hafif sarılık işte. Malum ekran değiştirme fiyatı -özellikle iPhone cihazlarda- ön cam değiştirme fiyatının 2 katından daha fazla bir fiyata tekabül ediyor. Sizce bu telefonun ön camı mı değiştirilmeli yoksa komple ekranı mı? Şimdiden teşekkür ediyorum.

Defalarca XS'in ekranını kırdım bende. Sarı leke oluşmasını bilmiyorum fakat uzun süre ön cam çatlak şekilde kullandım telefon şuan dokunmatik algılamıyor. Günün bazı dakikaları telefonun dokunmatiği geliyor 1 dakika sonra tekrar gidiyor. Dokunmatikte sorun olana kadar değiştirmene gerek yok benim fikrimce. Yani ön cam çatlağı Face ID okutmuyor veya kamerayı kötü göstermiyorsa üstüne kırılmaz cam geçir kullanmaya devam et.

Face ID veya kamerada hiçbir sorun yok. Dediğin doğru, ben de zaten birkaç aydır telefonu bu şekilde kullanıyorum, senin dediğin gibi düşünüyordum. Fakat kendime yeni bir telefon alacağım ve bu telefonu başkasına vereceğim. Vereceğim kişiye de düzgün bir şekilde teslim etmek istiyorum. Bu yüzden hangisini yaptırmam gerektiğini öğrenmeye çalışıyorum.

Ön cam fiyatları da çok pahalı ana ekran da. Vereceğin kişide iç ekran sorun yaratırsa çatlak olmadan büyük masraf çıkarır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…