iPhone XR vs iPhone 11

XR seneye değeri düşecek bir cihaz, ek olarak 11 alabilecek bütçesi olan birisinin XR düşünmesine gerek yok. Ama 11 ile 12 Mini yakın fiyattayken de şahsen 11 bakmazdım. 12 Mini her yönden daha mantıklı, sadece ekranı biraz küçük ve bataryası küçük olduğu için ekran süresi kısa.

iPhone şart ise ne XR ne de 11 öneririm. XS ya da XS Max çok daha iyi. iPhone şart değilse de sıfır S20 FE ve S21 FE öneririm. S20 FE ve S21 FE hepsinden daha iyi.

İkisi de günümüzde birbirinden kötü. Hele XR çok çok kötü. 11'in de 720p LCD ekranına bakıp bakıp durursunuz öyle. Gerek yok.

İlla ikisinden birini sececek isek iPhone 11.

Son düzenleme:
Ben onu mu sordum? İkisi de A13 kullanıyor, IPS panele sahip. Kamera ve büyük ekran avantajı bulunduran iPhone 11 leş oluyor da, SE 2020 leş olmuyor mu? Pil falan daha hızlı gidiyor hem.
iPhone 11 full ekran olunca kalitesizlik göze batıyor SE 2020'de batmıyor. Şarj konusu da kişiye bağlı, bir şey diyemeyeceğim çünkü %71 pil ömrüne rağmen iPhone 8+'ta bazen 2 günü bile çıkarabiliyorum. Ben alacak olsam SE alırdım. Kendi düşüncem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…