iPhone XR vs iPhone 8 Plus

iPhone XR bazı donanımsal özellikler hariç gelmiş geçmiş en iyi iPhone bence. Yalnızca daha iyi çözünürlük sunabilirdi. Geriye kalan tüm özelliklerinin gayet iyi seviyede, bataryasının ise muhteşem olduğunu düşünüyorum bir iPhone'a göre. Ayrıca çerçevesiz ekran da çok fark ediyor. Kesinlikle XR.

XR donanım, performans, batarya olarak daha iyi. Kamera tarafinda çok fark yok, 8 Plus modelinin bokeh ve zoom avantajı var. Ön kamera tarafinda XR 1080P 60 FPS destekliyor.

Iki modelin arasinda 700 TL civari fark var.

XR daha iyi bir cihaz.

7.400 TL bir telefon için ne kadar çoook bir fiyat olsa da, XR benim gözümde şuan en iyi iPhone'dur. 7'den XR'ye geçmeyi düşünüyordum. Tabii XR'nin ucuz olacağı söyleniyordu. Artık ileri ki yıllarda iPhone kullanmayı düşünmüyorum.

Home tuşu olan telefonlar eylül lansmanından sonra çöp olacak ve satıştan
kalkıcak... Güncelleme kaç sene daha gelir bilmiyorum. Gelse bile yeni hiçbir özelliği getirmezler. Telefonu yavaşlatırlar. Tabii ki de iPhone XR. iPhone 8'e 3000 TL'den fazla ödeniyorsa para istafı..

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu iki seçenekte XR'ı tercih etmelisin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…