Bir kere Iphone'da Fortnite yok. Olsa da 40 dakika SE'de oynarsanız gün içinde yarı yolda kalırsınız. Bir de ekranıda zevk vermez. Ben ikisinden tercih edecek olsam 2. El ya da yenilemiş olarak XR tercih ederdim. İşlemciden biraz taviz verip pek çok şey kazanırsınız. Tabi tercih meselesi küçük ekran vr şarj sorun değilse SE tercih edilir tabi ki ama Fortnite'i Iphone'da unutun. Anca Geforcenow ile oynarsınız.
Bir kere IPhone'da Fortnite yok. Olsa da 40 dakika SE'de oynarsanız gün içinde yarı yolda kalırsınız. Bir de ekranıda zevk vermez. Ben ikisinden tercih edecek olsam 2. el ya da yenilemiş olarak XR tercih ederdim. İşlemciden biraz taviz verip pek çok şey kazanırsınız. Tabii tercih meselesi küçük ekran VR şarj sorun değilse SE tercih edilir tabii ki ama Fortnite'i IPhone'da unutun. Anca GeForce NOW ile oynarsınız.
Bir kere IPhone'da Fortnite yok. Olsa da 40 dakika SE'de oynarsanız gün içinde yarı yolda kalırsınız. Bir de ekranıda zevk vermez. Ben ikisinden tercih edecek olsam 2. el ya da yenilemiş olarak XR tercih ederdim. İşlemciden biraz taviz verip pek çok şey kazanırsınız. Tabii tercih meselesi küçük ekran VR şarj sorun değilse SE tercih edilir tabii ki ama Fortnite'i IPhone'da unutun. Anca GeForce NOW ile oynarsınız.
Sürüm güncellemesi kesilen Iphone'lar bile en az 3-4 yıl daha kullanılıyor. Bence XR 2-3 yıl daha güncelleme alır. Böyle düşünürsek en az 5-6 yıl kullanım sağlar. Zaten 5-6 yıla çoktan değiştirirsiniz. Yani çok avantaj sağlamaz. Bir de 2 yıl olduğu kesin değil. 6S ile 7 nin desteği aynı anda kesildi. Yani aradaki bu fark 1 yıla da düşebilir.
Sürüm güncellemesi kesilen IPhone'lar bile en az 3-4 yıl daha kullanılıyor. Bence XR 2-3 yıl daha güncelleme alır. Böyle düşünürsek en az 5-6 yıl kullanım sağlar. Zaten 5-6 yıla çoktan değiştirirsiniz. Yani çok avantaj sağlamaz. Bir de 2 yıl olduğu kesin değil. 6S ile 7'nin desteği aynı anda kesildi. Yani aradaki bu fark 1 yıla da düşebilir.