iPhone XR vs iPhone SE 2020

Fourveyn

Hectopat
Yer
Çanakkale
Daha fazla  
İkisi de aynı fiyatta 11.500TL ikinci el XR kutusu ve faturası var pil sağlığı 100 bir tek bataryası değişmiş denilene göre kozmetik olarak da iyi SE 2020 hiçbir değişeni yok. 1 ay önce garantisi bitmiş pil sağlığı 90 kozmetik olarak kusursuz kendim baktım tek çizik yok hiçbir değişeni de yok fakat kutu ve faturası yok. Oyun oynayan birisi değilim sizce hangisini almalıyım? Git Android al demeyin alacak olsaydım bu konuyu açmazdım zaten telefonu 3 4 ay kullanıp satıp 13 veya 15e yükseltmeyi düşünüyorum. Yıllarca kullanmayacağım.

iPhone SE 2020 ve pil sağlığı 90? Hiç değişmemiş? Ben hiç inanmadım buna. Eğer geçen yıl alındığına dair bir fatura varsa ayrı bir olay tabii.

Bir telefon alacaksanız size tavsiyem kutulu faturalı şeklinde almanız olacaktır. Bu yüzden XR seçerdim. Eğer telefon temizse herhangi bir sorunu yoksa alınır XR.

kutu fatura yoksa SE2020’yi almayın. XR alınır bu yüzden.

SE 2020'nin batarya performansı çok kötü isterse içinde en güçlü işlemci olsun. O küçük ekran yetersiz pil ömrü sizi sinir edecektir. XR alın kesinlikle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…