iPhone XR vs iPhone XS vs iPhone XS Max

MRKarki

Picopat
Daha fazla  
Hocam merhaba uygun bütçeye (yaklaşık 15 k gibi bir şey çok üstüne çıkamam) bir iPhone bir telefon istiyorum ama hangisinin daha iyi olacağına karar veremiyorum, seçenekler ya XR XS veya XS Max hepsi birbirinden iyi ama hepsinin kendine göre iyi veya kötü özellikleri var ben çok ağır oyunlar kullanan biri değilim, PUBG MLBB vesaire çok uğramam ama yine de en azından uygulamalar arasında geçisin hızlı olmasını ve akıcı olmasını tercih ederim. 11 diyorsanız 11 kadar sıkıntılı telefon yok çerçevesi büyük ve eski telefonlar gibi LCD ekran kullanıyor ayrıca küçük olması lazım XS gibi ama XS'in bataryası kötü hangisini seçsem karar verebiliyorum kullanmış tecrübesi olan birileri yardımcı olursa sevinirim. Biraz karışık yazmış olabilirim, saygılar.

2.el bulun derim, söylediğiniz modelleri asla tavsiye etmem. Artık güncelleme almayacak ve aldıkları son güncellemeyle bitmiş cihazlar.

Bu kadar kısıtlı bir bütçede neden iPhone istiyorsunuz? Android tarafında S21, S22 alabilecekken tercihinizin neden IOS tarafındaki dinozorlar olduğunu öğrenmek isterim
Apple ın eski cihazları bile şuan yeni çıkan androidlerde kafa tutuyor ayrıca android olarak samsungu çok tercih etmiyorum

Apple'ın eski cihazları bile şu an yeni çıkan Android'lerde kafa tutuyor ayrıca Android olarak Samsung'u çok tercih etmiyorum

Teknolojiyi geriden takip ediyorsunuz sanırım. S22 denilen telefon iPhone 13 rakibi olan ve batarya harici gayet de başarılı bir telefondur. Hiç olmadı S21 alarak yine iPhone 12 rakibi ve hatta bana göre 13'e daha yakın bir telefon almış olacaksınız. Eski (eski demeye bin şahit, dinozor denir bunlara) Apple telefonlarının yeni Android "amiral gemilerine" üstünlüğü nelerdir? Bahsedin de, biz de bilgilenelim.

Teknolojiyi geriden takip ediyorsunuz sanırım. S22 denilen telefon iPhone 13 rakibi olan ve batarya harici gayet de başarılı bir telefondur. Hiç olmadı S21 alarak yine iPhone 12 rakibi ve hatta bana göre 13'e daha yakın bir telefon almış olacaksınız. Eski (eski demeye bin şahit, dinozor denir bunlara) Apple telefonlarının yeni Android "amiral gemilerine" üstünlüğü nelerdir? Bahsedin de, biz de bilgilenelim.
Apple nın Kendi yazılım ve donanımını kullanması, en önemli unsur. Yüzlerce farklı model, tek bir işletim sisteminde kullanılıyor; Android bu yüzden güvenli ve stabil değil. Yaşlı bir T-Rex, 1000 aslana bedeldir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı