Nirvananizz Decapat Katılım 17 Mayıs 2023 Mesajlar 129 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2024 #1 Bu iki telefondan birisini alacağım. Siz alacak olsanız hangisini tercih ederdiniz, neden? (harici telefon söylemeyiniz). Son düzenleyen: Moderatör: 12 Nisan 2024
Bu iki telefondan birisini alacağım. Siz alacak olsanız hangisini tercih ederdiniz, neden? (harici telefon söylemeyiniz).
EfeAkkaya Hectopat Katılım 28 Aralık 2022 Mesajlar 5.842 Makaleler 1 Çözümler 41 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri Sistemi ne sen sor ne ben söyleyeyim. Monitör: MSİ G274 QPF QD Kulaklık: HyperX Alpha Wireless Mouse: ASUS ROG GLADIUS III AimPoint Klavye: Z11 Telefon: S20FE GamePad: GC30 V2 Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım Ve Donanım(Öğrenci) 12 Nisan 2024 #2 XR daha güncel diye biliyorum bir güncelleme daha alacaktı sanırım ama aşırı çirkin telefon bence alınmaz.
XR daha güncel diye biliyorum bir güncelleme daha alacaktı sanırım ama aşırı çirkin telefon bence alınmaz.
B BrEfLst Kilopat Katılım 6 Mayıs 2019 Mesajlar 531 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2024 #3 Nirvananizz dedi: Bu iki telefondan birisini alacağım. Siz alacak olsanız hangisini tercih ederdiniz, neden? (harici telefon söylemeyiniz). Genişletmek için tıkla... Ben XR alırdım daha fazla güncelleme alacak bence bu bir artı ama kamera kısmı daha önemli ise ve çok fazla kullanmayacaksanız XS.
Nirvananizz dedi: Bu iki telefondan birisini alacağım. Siz alacak olsanız hangisini tercih ederdiniz, neden? (harici telefon söylemeyiniz). Genişletmek için tıkla... Ben XR alırdım daha fazla güncelleme alacak bence bu bir artı ama kamera kısmı daha önemli ise ve çok fazla kullanmayacaksanız XS.
Şebnem Ferah Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2021 Mesajlar 10.198 Makaleler 9 Çözümler 150 Yer Ankara🥀 12 Nisan 2024 #4 Nirvananizz dedi: Bu iki telefondan birisini alacağım. Siz alacak olsanız hangisini tercih ederdiniz, neden? (harici telefon söylemeyiniz). Genişletmek için tıkla... İlla 2'si arasında tercih yapacak olursam XR alırım.
Nirvananizz dedi: Bu iki telefondan birisini alacağım. Siz alacak olsanız hangisini tercih ederdiniz, neden? (harici telefon söylemeyiniz). Genişletmek için tıkla... İlla 2'si arasında tercih yapacak olursam XR alırım.
kONF Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mayıs 2020 Mesajlar 1.418 Çözümler 8 12 Nisan 2024 #5 Ben olsam XS alırım çünkü arka kapak tasarımı daha çok hoşuma gidiyor.
Teru Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Kıdemli Üye Sosyal Bekçisi Çözüme Giden Yol Tecrübeli Moderatör Katılım 1 Mayıs 2022 Mesajlar 13.911 Makaleler 15 Çözümler 462 Yer Türkiye Cumhuriyeti 12 Nisan 2024 #6 Ekran, RAM ve kamera için XS.
Mustaine.waw Hectopat Katılım 14 Ağustos 2022 Mesajlar 308 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2024 #7 OLED panel ve paslanmaz çelik tasarımdan dolayı iPhone XS'i tercih ederdim.
K KİNGSEMİH Megapat Moderatör Konsol Ligine Hoş Geldin Zamanın Tanığı Farklı Düşün Katılım 5 Mayıs 2020 Mesajlar 8.678 Makaleler 9 Çözümler 124 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2024 #8 Nirvananizz dedi: Bu iki telefondan birisini alacağım. Siz alacak olsanız hangisini tercih ederdiniz, neden? (harici telefon söylemeyiniz). Genişletmek için tıkla... Tartışmaya kapalı XS. İşlemcileri aynı bu yüzden destekleri aynı anda sonlanacak. Ekran kamera olarak XS çok üstün.
Nirvananizz dedi: Bu iki telefondan birisini alacağım. Siz alacak olsanız hangisini tercih ederdiniz, neden? (harici telefon söylemeyiniz). Genişletmek için tıkla... Tartışmaya kapalı XS. İşlemcileri aynı bu yüzden destekleri aynı anda sonlanacak. Ekran kamera olarak XS çok üstün.
6 649338 Decipat Katılım 11 Nisan 2023 Mesajlar 1.473 Makaleler 4 Çözümler 1 12 Nisan 2024 #9 XR yaş harici geride diye biliyorum.
Emir Bozat Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Eylül 2019 Mesajlar 5.069 Çözümler 32 Yer Yalova/Merkez Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenciyiz aga. 12 Nisan 2024 #10 Güncelleme olarak XR ekran kamera olarak XS.