B BrEfLst Kilopat Katılım 6 Mayıs 2019 Mesajlar 531 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2024 #11 KİNGSEMİH dedi: Tartışmaya kapalı XS. İşlemcileri aynı bu yüzden destekleri aynı anda sonlanacak. Ekran kamera olarak XS çok üstün. Genişletmek için tıkla... XR xden mi daha fazla almıştı XS'den de daha fazla almayacak mı?
KİNGSEMİH dedi: Tartışmaya kapalı XS. İşlemcileri aynı bu yüzden destekleri aynı anda sonlanacak. Ekran kamera olarak XS çok üstün. Genişletmek için tıkla... XR xden mi daha fazla almıştı XS'den de daha fazla almayacak mı?
K KİNGSEMİH Megapat Moderatör Konsol Ligine Hoş Geldin Zamanın Tanığı Farklı Düşün Katılım 5 Mayıs 2020 Mesajlar 8.678 Makaleler 9 Çözümler 124 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2024 #12 BrEfLst dedi: XR xden mi daha fazla almıştı XS'den de daha fazla almayacak mı? Genişletmek için tıkla... X'ten daha fazla aldı evet çünkü X'te A11 işlemci var XR'da A12 var XS'te de A12 var. XS ile XR'ın desteği günü geldiğinde birlikte kesilecek.
BrEfLst dedi: XR xden mi daha fazla almıştı XS'den de daha fazla almayacak mı? Genişletmek için tıkla... X'ten daha fazla aldı evet çünkü X'te A11 işlemci var XR'da A12 var XS'te de A12 var. XS ile XR'ın desteği günü geldiğinde birlikte kesilecek.
B BrEfLst Kilopat Katılım 6 Mayıs 2019 Mesajlar 531 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2024 #13 KİNGSEMİH dedi: X'ten daha fazla aldı evet çünkü X'te A11 işlemci var XR'da A12 var XS'te de A12 var. XS ile XR'ın desteği günü geldiğinde birlikte kesilecek. Genişletmek için tıkla... Ha özür dilerim ben xlerin hepsinde A11 var sanıyordum.
KİNGSEMİH dedi: X'ten daha fazla aldı evet çünkü X'te A11 işlemci var XR'da A12 var XS'te de A12 var. XS ile XR'ın desteği günü geldiğinde birlikte kesilecek. Genişletmek için tıkla... Ha özür dilerim ben xlerin hepsinde A11 var sanıyordum.
5 562410 Hectopat Katılım 11 Temmuz 2022 Mesajlar 9.526 Çözümler 42 12 Nisan 2024 #14 iPhone XS tabii ki de OLED ekran tatmin edecektir.
BerkayZ87 Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Haziran 2017 Mesajlar 45.746 Makaleler 115 Çözümler 354 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2024 #15 Ikisi de alinmamasi gereken iki cihaz, tavsiye etmiyorum. Olumu gosteyip sitmaya razi etmek tam olarak bu karsilastirmayla nitelendirilebilir. XR olum, XS sitma. Illa alacaksan XS al.
Ikisi de alinmamasi gereken iki cihaz, tavsiye etmiyorum. Olumu gosteyip sitmaya razi etmek tam olarak bu karsilastirmayla nitelendirilebilir. XR olum, XS sitma. Illa alacaksan XS al.
Nirvananizz Decapat Katılım 17 Mayıs 2023 Mesajlar 129 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2024 #16 Tüm cevaplar için teşekkür ederim.