O One Face Kilopat Katılım 24 Haziran 2021 Mesajlar 5.178 Çözümler 1 25 Eylül 2022 #41 BehzatAmirim dedi: Pek tercih edilesi değil. Genişletmek için tıkla... Neden tercih edilmiyor? Kamerası falan iyi diye duyduydum.
BehzatAmirim dedi: Pek tercih edilesi değil. Genişletmek için tıkla... Neden tercih edilmiyor? Kamerası falan iyi diye duyduydum.
BehzatAmirim Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Kasım 2018 Mesajlar 12.351 Makaleler 3 Çözümler 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Eylül 2022 #42 One Face dedi: Neden tercih edilmiyor? Kamerası falan iyi diye duyduydum. Genişletmek için tıkla... Yazılım,Google Sorunu vs.
One Face dedi: Neden tercih edilmiyor? Kamerası falan iyi diye duyduydum. Genişletmek için tıkla... Yazılım,Google Sorunu vs.
5 564300 Hectopat Katılım 16 Temmuz 2022 Mesajlar 3.136 Çözümler 1 25 Eylül 2022 #43 BehzatAmirim dedi: Yazılım, Google sorunu vs. Genişletmek için tıkla... Yazılımı çok stabil eski dev Huawei. One Face dedi: Neden tercih edilmiyor? Kamerası falan iyi diye duyduydum. Genişletmek için tıkla... En iyi kamera onda zaten dxomark 1.si ve ödülleri var.
BehzatAmirim dedi: Yazılım, Google sorunu vs. Genişletmek için tıkla... Yazılımı çok stabil eski dev Huawei. One Face dedi: Neden tercih edilmiyor? Kamerası falan iyi diye duyduydum. Genişletmek için tıkla... En iyi kamera onda zaten dxomark 1.si ve ödülleri var.
BehzatAmirim Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Kasım 2018 Mesajlar 12.351 Makaleler 3 Çözümler 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Eylül 2022 #44 564300 dedi: Yazılımı çok stabil eski dev Huawei. En iyi kamera onda zaten dxomark 1.si ve ödülleri var. Genişletmek için tıkla... HarmonyOS'dan dolayı sevilmiyor. Dxomark kesinlikle gerçekleri yansıtmıyor.
564300 dedi: Yazılımı çok stabil eski dev Huawei. En iyi kamera onda zaten dxomark 1.si ve ödülleri var. Genişletmek için tıkla... HarmonyOS'dan dolayı sevilmiyor. Dxomark kesinlikle gerçekleri yansıtmıyor.
5 564300 Hectopat Katılım 16 Temmuz 2022 Mesajlar 3.136 Çözümler 1 25 Eylül 2022 #45 BehzatAmirim dedi: HarmonyOS'dan dolayı sevilmiyor. Dxomark kesinlikle gerçekleri yansıtmıyor. Genişletmek için tıkla... Ama HarmonyOS daha global pazarda yok.
BehzatAmirim dedi: HarmonyOS'dan dolayı sevilmiyor. Dxomark kesinlikle gerçekleri yansıtmıyor. Genişletmek için tıkla... Ama HarmonyOS daha global pazarda yok.
O One Face Kilopat Katılım 24 Haziran 2021 Mesajlar 5.178 Çözümler 1 25 Eylül 2022 #46 BehzatAmirim dedi: HarmonyOS'dan dolayı sevilmiyor. Dxomark kesinlikle gerçekleri yansıtmıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam HarmonyOS çok mu kötü?
BehzatAmirim dedi: HarmonyOS'dan dolayı sevilmiyor. Dxomark kesinlikle gerçekleri yansıtmıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam HarmonyOS çok mu kötü?
BehzatAmirim Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Kasım 2018 Mesajlar 12.351 Makaleler 3 Çözümler 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Eylül 2022 #47 One Face dedi: Hocam HarmonyOS çok mu kötü? Genişletmek için tıkla... Tercih edilmiyor. Bende etmem. Deneyimlemedim.
One Face dedi: Hocam HarmonyOS çok mu kötü? Genişletmek için tıkla... Tercih edilmiyor. Bende etmem. Deneyimlemedim.
5 564300 Hectopat Katılım 16 Temmuz 2022 Mesajlar 3.136 Çözümler 1 25 Eylül 2022 #48 One Face dedi: Hocam HarmonyOS çok mu kötü? Genişletmek için tıkla... Android'den başarılı iOS ile yarışıyor videolarda.
One Face dedi: Hocam HarmonyOS çok mu kötü? Genişletmek için tıkla... Android'den başarılı iOS ile yarışıyor videolarda.