iPhone XR vs Samsung S20 Fe Snapdragon

Tabii eder.

Pek yok bir ara 4 parmak PUBG oynayanlar için falan sıkıntı oluyordu falan. Önemli görmüyorum.

A33 modeli de normal kullanım için uzun idare eder ama bir S20 FE değil. İkisinin deneyimi farklı. One UI iyi bir arayüz. Ben J7 Pro modelinde One UI kullanıyorum 4 yıla yakın idare etti, çok stabil telefondu. Ekranını kırmasaydım kullanmaya devam ederdim, hala da bende ekranı kırık.

İlginçtir bende de 3 yıldan fazla oldu mi A3 var, şu ana kadar zerre problem yaratmadı. Oyun oynamaksızın gün içi çok da yoğun kullanıyorum.

iPhone XR modelini S20 FE ile kıyaslamak pek mantıklı değil. Bugün iPhone 11 bile rakip olamıyor S20 FE modeline.
XR çöp bir ekran ile gelir ve telefonu telefon yapan en önemli etkenlerden biridir ekran.
Ben Apple logosunu görmek istiyorum ve 3GB RAM kullanan bir cihaz satın almak istemiyorum diyorsan.

1673902216605.png

Son düzenleme:
Mi A3 saf Android olmasının meyvesini yiyor. O arayüz sıkıntı yaratmaz zaten, normal yani.

Evet kesinlikle. Benim de sonradan aklıma geldi, yazmayı unutmuşum. O yüzden kesinlikle. Galiba saf Android olan kaliteli cihazlar yok artık.

S20 FE Snapdragon telefonların birçoğunda 5G yok galiba. Olanlarında fiyatları yüksek. Az önce fark ettim.
Çok fark yaratır mı ekonomik olan ile?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı