iPhone XR vs XS vs SE2

tahtakapı

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba, yenilenmiş telefonlara neden herkes bulaşmayın diyor? İlk bu soruma cevap bulmak istiyorum. Daha sonrasında hedefime koyduğum 3 telefonu size söyleyeceğim ve en çok hangisi söylenirse onu alacağım. Geçmişime bakarsanız 500 tane telefonu karıştırıp sizden fikir istedim. Ama hiçbirini alamadım. Şu an bir 6S var. Bataryası çoooook hızlı bittiği için bunu ana telefon olarak kullanmıyorum. Satacağım 2'ye yakın param olacak. Kendi telefonumu da 2-3K ya satarsam 5K olacak. Satış yaparak, işte çalışarak, biriktirerek bir şekil biriktirip, neyse bu kadar uzattık şimdi aklımdaki modelleri söyleyeyim sizden de fikir alayım hedef için biriktirmeye devam edeyim.

-XR
-XS
-SE2

Hepsinin özelliklerini biliyorum. Fiyat bandında en ucuzu SE2 batarya falan da umurumda değil hepsi için bir Power bank farz zaten. Önerileri pili çıkararak yaparsanız sevinirim. Amacım şöyle bir müddet sıkıntı yaşamadan kullanmak. Yardımcı olanlara teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yenilenmiş telefon alınmamasının nedeni genelde çakma parçalar kullanılarak yenileniyor olması. 2.el de yine temiz cihaz bulmak fiyat açısından çok daha iyi bir seçenek. iPhone SE2 hem güncelliği ile hem de performansı ile XS ve XR'dan daha üstün.

Yenilenmiş telefon gayet alınabilir fakat burası Türkiye. Amerika'daki gibi orijinal yenilenmiş telefon satılmayabilir. O yüzden yenilenmiş telefon alacaksanız Easycep adlı siteden harici bulaşmayın derim.
Merak ettiğim bir şey var, bu kadar eski model apple ürünleri yerine daha güncel android telefonlar neden tercih etmediniz?

Easycep'te fason yeniliyor.

Bence en önemli kısım ''Bir müddet" lafının ne kadarlık bir süre olduğu. Uzun kullanmayı düşünüyorsanız en uzun yaşayacak olan SE 2. Kısa süre sonra değiştirecekseniz XS.

Trendyol'dan alacaktım. 8e 128 GB se2 buldum da siyah kullanmam beyaz almak istiyorum.

SE2 kesinlikle tercih etmeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…