Merhaba arkadaşlar, iPhone 11 alacaktım fakat zamdan sonra alamayacağım gibi bende alternatif belirledim 3 tane. Bunlardan birini almayı düşünüyorum bu üçünün arasında kaldım. Hangisi almak daha mantıklı? Hangisi daha uzun süre güncelleme alır? Not: Oyun oynamam kamera ve pil iyi olsun yeter yorumlarınızı bekliyorum.
XS serisi daha iyi. Şahsen Max/Plus telefonlar bana kullanışlı gelmiyor. Film/dizi izlerken keyifli oluyor ama büyük olduğundan hem taşıması hem de kullanımı zor. Tek elle de çok kısıtlı kullanabiliyorsunuz. Bu aktiviteler hayatınızda büyük bir yere sahip değilse normal boyutta almanızı öneririm.
XS serisi daha iyi. Şahsen Max/Plus telefonlar bana kullanışlı gelmiyor. Film/dizi izlerken keyifli oluyor ama büyük olduğundan hem taşıması hem de kullanımı zor. Tek elle de çok kısıtlı kullanabiliyorsunuz. Bu aktiviteler hayatınızda büyük bir yere sahip değilse normal boyutta almanızı öneririm.
İlk başta sizin gibi düşünüyordum ama tercihim max yana oldu şu anda ekran gayet makul geliyor alışıyor insan kısaca diğerleri çok küüçk gelmeye başlıyor.
İlk başta sizin gibi düşünüyordum ama tercihim max yana oldu şu anda ekran gayet makul geliyor alışıyor insan kısaca diğerleri çok küüçk gelmeye başlıyor.
Evet diğerlerinin küçük geldiği doğrudur. Şahsen benim zorlandığım durumlar oluyor kullanırken. Ki 5. yılına girecek telefon. Kişiden kişiye göre değişiyor.