Shenzhenn Hectopat Katılım 26 Şubat 2021 Mesajlar 2.041 Makaleler 1 Çözümler 6 28 Haziran 2021 #21 rickrollin dedi: Hocam XR'da 6S gibi çıktığı modeller arasında göze hem de donanımı yeterliyse neden sunmasın ki güncelleme? Genişletmek için tıkla... Bunu ben de bilemiyorum, 6S modelinde 1 yıl daha sürpriz yapıldı. iPhone XR'de de sürpriz yapılacağını sanmıyorum, bana göre düşük bir ihtimal. rickrollin dedi: Farklı marka ama. Bu kısım her şeyi açıklıyor iPhone dışında telefon sektöründe bu kadar geniş güncelleme desteği sunan yok henüz. Genişletmek için tıkla... Apple'ın uygulama desteğinden dolayı güncelleme vermesi şart zaten.
rickrollin dedi: Hocam XR'da 6S gibi çıktığı modeller arasında göze hem de donanımı yeterliyse neden sunmasın ki güncelleme? Genişletmek için tıkla... Bunu ben de bilemiyorum, 6S modelinde 1 yıl daha sürpriz yapıldı. iPhone XR'de de sürpriz yapılacağını sanmıyorum, bana göre düşük bir ihtimal. rickrollin dedi: Farklı marka ama. Bu kısım her şeyi açıklıyor iPhone dışında telefon sektöründe bu kadar geniş güncelleme desteği sunan yok henüz. Genişletmek için tıkla... Apple'ın uygulama desteğinden dolayı güncelleme vermesi şart zaten.