K karyağdı Centipat Katılım 13 Mart 2024 Mesajlar 306 27 Mayıs 2024 #11 aallliiii dedi: Resident Evil indirecektim iOS 17 istiyordu o yuzden. Genişletmek için tıkla... İndirdiniz mi bari. İndirmeyin zaten desteklemiyor ki desteklese bile o işlemci eski olduğu için kasacaktır.
aallliiii dedi: Resident Evil indirecektim iOS 17 istiyordu o yuzden. Genişletmek için tıkla... İndirdiniz mi bari. İndirmeyin zaten desteklemiyor ki desteklese bile o işlemci eski olduğu için kasacaktır.
aallliiii Centipat Katılım 27 Ağustos 2023 Mesajlar 51 27 Mayıs 2024 #12 KİNGSEMİH dedi: @aallliiii dostum o oyun sadece 15 Pro ve silikon işlemcili iPad modelleri için geldi. Hiç gereği yok boş ver kal iOS 16'da bizi dinle lütfen. Stabil falan değil. Genişletmek için tıkla... Hocam indirdim çoktan
KİNGSEMİH dedi: @aallliiii dostum o oyun sadece 15 Pro ve silikon işlemcili iPad modelleri için geldi. Hiç gereği yok boş ver kal iOS 16'da bizi dinle lütfen. Stabil falan değil. Genişletmek için tıkla... Hocam indirdim çoktan
GSFBJK Decapat Katılım 6 Nisan 2023 Mesajlar 696 Yer İzmir Daha fazla Sistem Özellikleri iPhone 16 pro,airpods pro 3. Nesil,iPad pro m4 PC: MSI KATANA 17 B13VFK-1018TR Core I9-13900H, 32GB RAM, RTX4060 GDDR6 8GB, 1TB SSD, Windows 11 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 27 Mayıs 2024 #13 aallliiii dedi: Hocam indirdim çoktan Genişletmek için tıkla... Hocam nasıl indirdiniz indirmeniz imkansız A17 Pro çipi olması gerek.
aallliiii dedi: Hocam indirdim çoktan Genişletmek için tıkla... Hocam nasıl indirdiniz indirmeniz imkansız A17 Pro çipi olması gerek.
K KİNGSEMİH Megapat Moderatör Zamanın Tanığı Farklı Düşün Katılım 5 Mayıs 2020 Mesajlar 8.600 Makaleler 9 Çözümler 124 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mayıs 2024 #14 aallliiii dedi: Hocam indirdim çoktan Genişletmek için tıkla... Kafa bulma benle hocam. Nasıl indirdiğini sorabilir miyim?
aallliiii dedi: Hocam indirdim çoktan Genişletmek için tıkla... Kafa bulma benle hocam. Nasıl indirdiğini sorabilir miyim?
aallliiii Centipat Katılım 27 Ağustos 2023 Mesajlar 51 27 Mayıs 2024 #15 KİNGSEMİH dedi: Kafa bulma benimle hocam. Nasıl indirdiğini sorabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Oyunu indiremedim zaten güncellemeyi indirdim. GSFBJK dedi: Hocam nasıl indirdiniz indirmeniz imkansız A17 Pro çipi olması gerek. Genişletmek için tıkla... Oyunu indiremedim zaten güncellemeyi indirdim.
KİNGSEMİH dedi: Kafa bulma benimle hocam. Nasıl indirdiğini sorabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Oyunu indiremedim zaten güncellemeyi indirdim. GSFBJK dedi: Hocam nasıl indirdiniz indirmeniz imkansız A17 Pro çipi olması gerek. Genişletmek için tıkla... Oyunu indiremedim zaten güncellemeyi indirdim.
K KİNGSEMİH Megapat Moderatör Zamanın Tanığı Farklı Düşün Katılım 5 Mayıs 2020 Mesajlar 8.600 Makaleler 9 Çözümler 124 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mayıs 2024 #16 aallliiii dedi: Oyunu indiremedim zaten güncellemeyi indirdim. Genişletmek için tıkla... Özneyi kullansaydın keşke mesajında.
aallliiii dedi: Oyunu indiremedim zaten güncellemeyi indirdim. Genişletmek için tıkla... Özneyi kullansaydın keşke mesajında.
C Celosie Hectopat Katılım 6 Temmuz 2022 Mesajlar 175 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2024 #17 aallliiii dedi: iPhone XR kullanıyorum. iOS 16.3.1 de sizce 17.5.1'e geçmeye değer mi? Genişletmek için tıkla... Dostum 11 kullanıyorum ben geçtim pişmanım aşırı derece ısınma yapıyor asla tavsiye etmem elimden gelse ios 16 ya geri düşürürüm.
aallliiii dedi: iPhone XR kullanıyorum. iOS 16.3.1 de sizce 17.5.1'e geçmeye değer mi? Genişletmek için tıkla... Dostum 11 kullanıyorum ben geçtim pişmanım aşırı derece ısınma yapıyor asla tavsiye etmem elimden gelse ios 16 ya geri düşürürüm.