iPhone XR'in arka camı çizildi

Daha fazla  
iPhone XR arka camda çok dikkatli şekilde bakıldığında gözüken kılcal çizikler var fakat fark edildiğinde rahatsız edici büyüklükte. Telefonu aldığımda hiçbir çizik yoktu. Telefonu sürekli kılıfla kullanıyorum arada bir gözlük camı ile siliyordum. Bu kadar dayanıksız olmamalıydı..

iPhone XR arka camda çok dikkatli şekilde bakıldığında gözüken kılcal çizikler var fakat fark edildiğinde rahatsız edici büyüklükte. Telefonu aldığımda hiçbir çizik yoktu. Telefonu sürekli kılıfla kullanıyorum arada bir gözlük camı ile siliyordum. Bu kadar dayanıksız olmamalıydı.

Kılıf ile kullanıyorsanız pek göze batacağını düşünmüyorum.

Silikon kılıf ile kullanıyorum fakat yeni aldığım bir telefonun hemen bu kadar çizilmesi biraz üzücü ve açıkçası arka camın dayanıksız olduğunu gösteriyor.

Dayanıksız olmasını nasıl çizildiği gösterir, tek bir tırnak ile hafif bastırarak yanlışlıkla olduysa gerçekten dayanıksız bir üretim olmuş.

Dayanıksız olmasını nasıl çizildiği gösterir, tek bir tırnak ile hafif bastırarak yanlışlıkla olduysa gerçekten dayanıksız bir üretim olmuş.
Dediğim gibi sildiğim zaman gözlük temizleme bezi ile siliyordum. Çizilse gözlüklerin camı da çizilir.
Sizde ara ara siliyor musunuz telefonu ?Telefona alttan doğru bakınca gözüküyor benim telefondaki cizikler.

Dediğim gibi sildiğim zaman gözlük temizleme bezi ile siliyordum. Çizilse gözlüklerin camı da çizilir.

Sizde ara ara siliyor musunuz telefonu ?Telefona alttan doğru bakınca gözüküyor benim telefondaki cizikler.
Kılıfı hiç açıp silmedim. Dediğim gibi benimkinde çizik oluşmamış.

Hocam kılıf ile kullanıyorsanız neden kılıfı çıkartıp arka camı siliyorsunuz oraya bir şey birikemez ki.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı