iPhone XR'yi bilgisayarda mikrofon olarak kullanma

cagatayhayta

Hectopat
Belirttiğim gibi iPhone XR telefonum var ve bilgisayarda mikrofon olarak kullanmak istiyorum. Yeni nesil iPhone'larda kulaklık girişi olmadığı için jak kablosuyla giriş olmuyor. Wo Mic adlı uygulamadan da haberdarım ama odamdan Wi-Fi adam akıllı çekmediği için ses konusunda problem yaşıyorum. USB ile bağlayarak telefonu mikrofon olarak kullanmak mümkün mü? Mümkünse nasıl?

Android'de yine farklı yöntemi var ama iPhone'da bildiğim maalesef yok hocam böyle bir işe yarayan uygulama. Ama Android'de WO Mic USB ile kullanılıyordu USB Ayıklamayı açınca.

iOS cihazınızda yine WO Mic kullanabilirsiniz fakat sadece Wi-Fi ile çalışmakta. Yani ben 7 Plus'ta kablo ile yapamadım.

iOS cihazınızda yine WO Mic kullanabilirsiniz fakat sadece Wi-Fi ile çalışmakta. Yani ben 7 Plus'ta kablo ile yapamadım.
Aynı şekilde Wi-Fi ile bağlanabiliyorum ancak dediğim gibi odamda internet az çektiği için sıkıntı yaşıyorum. Mikrofon almak şart oldu sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…